entry sicmak 

kapat
  1. baslik sicmak eyleminin farklı bir boyutu. şöyle de tanımlanabilir;

"seni yazar yazmamış sıçmış!"
    #1220322 (dreamylife, 28.01.2007 00:14)
  2. sozlugun genel kalitesinin içine eden aktivite. forum alıskanlıgı tıpkı anketler gibi. post kasmak ile aynı hesap.
    #1793069 (Soulmate, 20.06.2007 00:14)
  3. birde entry sıçan yazarların ishal olanları vardır ki bunlar çok tehlikelidirler, ortamın içine ederler. entyi okuduğuna okuyacağına pişman ederler adamı, okuma isteğini azaltırlar insanın...
    #1793104 (psikopat civciv, 20.06.2007 00:20)
  4. şu anda adını vermek istemediğim bir sozlukten uçtuktan sonra başıma gelen hadise, hede, püsür, bok..

zamanında o kadar boş şeylere entari döşemişiz ki uçupta dışarı çıkıp bir dolaştığımızda başımıza( niye sizli bizli konuşuyoruz ki) rahatça gelebilecek bir olaydır. ( şu cümleyle kendimi hakikaten çaylak gibi hissettim)

gördüğüm her toplumsal olayla, bireysel durumlarla, yolda gördüğün çöple bile ilgili bir entri hazırlayıp kafamda sonra da mide yoluyla evde çıkarıyordum bunları zamanında.

neyse artık sıçmak yerine güzelce buralara döşeyebiliyoruz derken, yazma kabiliyetimin gittiğini farkedizledim ve felan filan. kötüymüş hakikaten. sıçmak daha kolay geliyordu oysa ki..
    #1793117 (balon, 20.06.2007 00:22 ~ 00:23)
  5. rahatlatan eylem.

bütün sıçmalarda olduğu gibi bunda da gayet rahatlar sıçanlar. hayır çok sıçtım ordan biliyorum. aha şimdi de sıçıyorum. ooooh canıma değsin çatır çatır. gelince yapacaksın kardeşim. tutmanın bi alemi yok. ne kasacan dimi ama...
    #1793119 (simsiyah, 20.06.2007 00:23)
  6. oh entry sicmak gibisi yok serefsizim. insan bir rahatliyor bir ferahliyor sorma. once herhangi bir baslik alti secilir, golge olmasina ozen gosterilir. gazetemizi de aliriz yanimiza, keyfini cikaririz anin. yasariz o ani dolu dolu doyasiya. sonra kicimizi sol frame'e silip donumuzu cektikten sonra artik akli basinda entry girme sureci baslamis demektir. yok illa akli basinda entry girme gibi bi derdimiz yoksa bir sonraki sicma ihtiyaci tekerrur edene kadar tenha bi yerlerde saklanmak gerekir. o da zordur tabi.
    #1797484 (ziril mileves, 20.06.2007 22:34)
  7. ham bilginin, sindirildikten sonra kullanılacak yer bulunamamasından ötürü, sözlüğe entry şeklinde iç dökmeye entry sıçmak denir.
    #1797498 (nafile yazar, 20.06.2007 22:38)
  8. 59 entrylemle bugün yaptığım eylem. *
    #3212255 (fehimsiz ekmek, 30.03.2008 23:55)
  9. giri yazarken götünden bok çıkarmak. ortalığı batırmak. koku salmak.
    #3244461 (caldion, 08.04.2008 05:16)
  10. bazen dikkat cekmek bazen yeteneksizlikten olusan eylemdir.
    #4010496 (kangaroo, 26.09.2008 02:50)
  11. ıkınmadan gerçekleştirilebilen tek sıçma türü.
    #4010497 (sacriter, 26.09.2008 02:50)
  12. (bkz: sol frame in bok kokması)
    #4010501 (son of the sun, 26.09.2008 02:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry sicmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry sicmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry sicmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry sicmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bes kurus parasi olmadigi halde parliament icmek » asik olamamak » kejman67 » petrol ofisi su gibi benzin iciyoruz zirvesi » olum olum dedigin nedir ki gulum » osuruyorum sanip sicmak » entry kusmak » hepiniz ermenisiniz » universite » sicarken entry girmek » kafa dagitmak icin sozlukte cadi yakmak » got korkusundan dine inanan insan » bir kiz icin intihar etmek » araya karbon kagidi koyarak sevismek » ask » bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » eskisehirspor » converse » yat geliyorum » zbh » moderasyon uyuma sozlugune sahip cik » sinavdan ilk cikan ogrenci » ellen » ilkbahar sabahi gunesle uyanmak » bamya yemek » b 52 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ev alma komsu al » guvercin » avusturya » gulsah » dunya disinda seks nasil olurdu » hudut kartallari » bir kadinin ahini almak » ashlynn brooke » asal sayi » emre aydin