enron 

kapat
  1. dünyaca ünlü dolandırıcı şirket. ntvde belgeseli yayınlanıyor, biraz baktım bişi anlamadım şirketi. hamuduyla götürmüşler.
    #495292 (tankut kabza, 04.08.2006 04:39)
  2. uluslararası denetim şirketi arthur andersen'in dünyadaki bütün popülaritesinin sonlanmasına yolaçan skandalın sebebi olan şirket
    #495497 (firtina, 04.08.2006 10:49)
  3. arthur andersen'i batırmış, iflas ettirmiş, çökertmiş, ali kırca firma.
    #817089 (tankut kabza, 05.11.2006 04:40)
  4. yimpaş ın amerika daki versiyonu...
    #818029 (ardahan, 05.11.2006 14:48)
  5. adına belgeseller yapılmış,tezler,kitaplar yazılmış ve yazılacak skandaldır.benzer bir olayı parmalat yapmıştır.
    #837781 (imaginary, 09.11.2006 22:06)
  6. şirketin batmasının temel sebebi şirketin iç tüzüğüdür. şirketin iç tüzüğünde ceo maaşını şirketin yıllık kar ından yuzde olarak alır yazıyor. tabi ceo suda devamlı şirketi yuksek kar larda gosterip nemalanınca olay bir yerden sonra patladı.
    #837823 (giray, 09.11.2006 22:16 ~ 22:17)
  7. "Bu iflas eden bir şirketin öyküsü değil, başarısız bir sistemin öyküsüdür."
    hala kapitalizm hayaliyle yaşayan insanlar için kokuşmuş sistemlerinin sonunu gormeleri açısından çok önemli bir olaydır.
    #1012479 (adini unutan adam, 17.12.2006 19:40)
  8. şirketin batmasından hemen önceki ceo su yıllık 132 milyon dolar maaşla çalışıyomuş. maaş demek bile garip geliyor insana.
    #1109475 (pygmalion, 05.01.2007 14:21)
  9. insanoğlu'nun en zayıf noktasıyla son bulan şirketti; şehvet! -çok asortik oldu, bu kadar abartılı değil öyküsü-

üst yönetim şirketi inceden inceden yerken, bunları denetleyen arthur andersen da 600 milyon $'cık kadar bunlara katkı sağlar. sonra şirketten kovulan üst düzey bir sekreter, kendisini tokmaklayanlardan intikam almak için birkaç kişiyi ele verir ve gerisi çorap söküğü gibi gelir.
    #2238061 (redwinemania, 31.08.2007 21:55)
  10. ikinci watergate sayılabilir.
    #2238087 (arude50, 31.08.2007 21:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enron başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enron ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enron nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enron. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kisa yoldan kafa olmanin yollari » temptation » gazetede kendini gormek » araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » yalnizliktan devren kiralik » dik durmaya calisan insan » parasi biten ogrenci » ogrencibelgetakibi com » kelime » kanada ya meteor dusmesi » cek git bebegim uzaklara » counter strike » mercedes capacity » bu baslik tam yirmi harf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ebru salli nin ayaklari » derya baykal » die hard » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » papaganini » canim ailem » tirledim ha » allaha emanet yasamak » endustri urunleri tasarimi » sacini kirmiziya boyayan kizlar