en cok seni 

kapat
  1. herdinlediğimde lütfen bitmesin dediğim yegane şarkıdır.o nasıl sözlerdir öyle o nasıl bir duygudur.Vokalin sesi ve içtenliği ise gerçekten mükemmel.Giden sevgilinin ardından dinlenecek en güzel şarkılardan biri belkide tek şarkı
    #28628 (berbay, 20.01.2006 09:52)
  2. ne yemek var ne uyku
    sadece kemiren kuşku
    kaybettim tamam kabul
    kafam batı,yüreğim doğu
    bir gün anlarsın,başka bir şehirde
    belki başka biriyle beraberken
    bir gün yanarsın,yoğun iş gününde
    son taksitleri öderken
    dön geri,affet beni
    nasıl da zor söyledim bak bu cümleyi
    sen iyi bilirsin,ben en çok seni sevdim
    saat çaldı,isyan var
    açıl gözlerim açıl,güneş var
    acılar sever bizi,bu kadar yeter
    bir gün anlarsın,başka bir şehirde
    belki başka biriyle beraberken
    bir gün yanarsın,yoğun iş gününde
    son taksitlerini öderken
    #28629 (berbay, 20.01.2006 09:52)
  3. bu şarkıyı çok sevip te illa gitarla çalacam diyen arkadaşlara:

Em D
    Ne yemek var, ne uyku
    Em D
    Sadece kemiren kuşku.
    Em D
    Kaybettim tamam kabul
    Em D
    Kafam batı yüreğim doğu.

C G
    Birgün anlarsın, başka bir şehirde
    D
    Belki başka biriyle beraberken
    C G
    Bir gün yanarsın, yoğun iş gününde
    D Dsus4
    Son taksitleri öderken
    Em
    Dön geri, affet beni
    D
    Nasılda zor söyledim bak bu cümleyi
    C G D - C
    Sen iyi bilirsin ben en çok seni sevdim

Em D
    Saat çaldı isyan var
    Em D
    Acıl gözlerim açıl, güneş var
    Em D Em D
    Acılar sever bizi, (bu kadar yeter) ) 2
    #126514 (electronica, 23.03.2006 05:43 ~ 16:28)
  4. tüyleri diken diken edebilme özelliğine sahip süper şarkı..
    #378577 (teneke adam, 27.06.2006 13:13)
  5. şarkı "kesmeseker"e aittir. insulin isimli albümde bulunmaktadır. terkeden sevgilinin geri gelmesi için bir duadır adeta.
    #378601 (doala ozdes limon aromasi, 27.06.2006 13:22)
  6. daha şarkıyı dinlemeyenler dinlemedikleri her saniye için kahrolması gerekir insanüstü bir şarkı.
    #1186549 (autumnblaze, 21.01.2007 21:11)
  7. biten ilişkinin ardından dinlenmemesi gereken, her dinlediğimde gözlerimi yaşartan şarkı.
    #1186890 (guilt and regret, 21.01.2007 22:20)
  8. mukemmel bir kesmeseker sarkısı.
    #1899330 (NaRKoLepSi, 10.07.2007 12:47)
  9. bora uslusoy'dan asla geri donme * ile peşpeşe dinlendiğinde hüzün travması yaratabilir bünyede.. "hüzün ki en çok yakışandır bize" * olsun, hüzün bırakılmaz, Hem demez miydi bir adam en güzel halin belki de öylesi..

sevginin ölçülebilirliğinden ziyade, yalınayak cam kırıklarında yürünülen o edilgen tavrı yaralarken üstelik, en çok beni..
    #2256717 (endless, 03.09.2007 21:54)
  10. en çok sevdiğinizle birlikteyken bile bu kadar diken diken ediyorsa tüyleri bir kenarda saklanması tavsiye olunan parça.

yıl: 1998
    sanatçı: cenk taner (kesmeşeker)
    albüm: insülin
    #2522179 (browninni, 26.10.2007 23:59)
  11. en çok sevilenlere ithafen olduğu belli..
    #3083306 (bugsbunny, 02.03.2008 13:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en cok seni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en cok seni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en cok seni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en cok seni. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kesmeseker » insulin » ben en cok seni sevdim » ustumuze ustumuze gelen sarkilar » arude50 » birbirine benzeyen sarkilar » deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » bas evlen » esyanin tipine sinir olmak » free your mind » en unlu hiristiyan » sinavi ilk bitirmek » orta dogu ve balkanlar » askim » andorra » yazar sevgililerin nick alti entry girmemesi » ev alma komsu al » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » korsanlarin mustafa filminin kopyasini basmamasi » turkiye iran iliskileri » ayrilik » im juli » surinam » her sivi ile sigara icme istegi » kapitalanlagegesellschaft » lenfadenopati » gecmis zaman pesinde » dunya kardeslik birligi mevlana yuce vakfi