bugün

milletvekilliğin emekliliği olan bir meslek olması bile yeterince komikken tartışılması kara mizah örneği olan durumdur.
maas bile almamaları gerekirken yüzsüzlük yapmaları sonucu foyalarını ortaya cııkaran durum. kimileri 300 ytl için ölürken * böyle bir olay için ugrasılması trajikomik bir durum olusturuyor. bu işi para kaynagı görenleri halk hala bastacı yapmakta o da ayrı bir konu.kimse diyemiyor, dokunulmazlıklar kalksın milletvekilleri maas almasın diye.
bir sosyal devlet anlayışıdır.

mesela tayyip erdoğan şöyle diyebilir; "neredeeeen nereye, biz geldiğimizde emekli milletvekili maaşı şu kadardı, şimdi bu kadar, ama maalesef bazı sırça köşkünden çıkmayanlar bunları anlayamazlar"

ayrıca, hükümete tavsiyemdir, müthiş bir sosyal projedir. her türk vatandaşı 1 dönem milletvekili olsun kurayla, nasıl olsa bizim millet kendisi seçmiyor milletvekilini, lider gösteriyor onlar da "he he tamam" diyor. bu -kura- bile daha adaletli. neyse efendim her milletvekiline kendi ailesiyle beraber 6 ailenin daha sorumluluğu verilir bakın ne güzel her aileye 1000 lira. ayrıca, milletvekili olarak birçok kişiyi işe sokar istihdam yaratır, al sana mis gibi sosyal devlet anlayışı.
içerisine baktığında işe yarar tek adam dahi barındırmadığı görülen meclis için sokağa atılan paralardan sadece bir bölümüdür. kaldı ki bu sefer meclisin içine değil bizzat dışına atılmaktadır. öyle ya memura %2 zam , yesin milletin vekilleri. zengin daha zengin, fakir daha fakir olsun ki zengin olan fakir olanı satın alabilsin.
milletvekillliğinin yan gelip yatma yeri olması.
(bkz: emeklilik)
(bkz: emek)
milletvekili iken aldıkları maasları düşününce iyice hayrete düşüren durum. hem vekilken hem de emekliyken bu kadar para alan bu adamları düşününce ülkenin nasıl ayakta durduğuna hayret etmemek elde değil.
3-4 gün öncesine kadar çıkan tüm haberlerde görüşmelerde fırtınalar kopuyor artış için kulis çalışmaları var derken dün gelen açıklamayla "akp nin parti grubu olarak bunlardan haberi yok ve bunu basından öğrenip tasarıdan çıkardık" diye bir haber geldi.

bu tartışmalar bütçe toplantılarında olduysa nasıl oluyorda akp nin bundan haberi olmuyor, ya da basın bunu nasıl böyle yansıtabiliyor madem yok, akp bu basın organlarına nasıl uyarı gönderip düzeltme yaptıramıyor. neyse kamuoyu baskısıyla tasarıdan çıkartıldı deniyor, yalan değilse başardın sözlük. öööyyyk.

http://www.ozgurhaber.com...zam-teşebbüsü,-durduruldu
açlık sınırında yaşayan emeklilerin aldığı maaştır. millievekili emeklilerinin maaşlarının en az 10.000 ytl olması gereklidir. akıl var nizam var. bu adamlar mecliste bulunmuş ve bu ülke için en çok çalışanları. *
(bkz: durmak yok yola devam)
oturmaktan bel fıtığı olmuşlardır 6000 değil daha çok olması lazım çünkü;bizim için oturdular, dinlendiler kolay iş değil.
hakkıdır çünkü mecliste el kaldırıp indirmek bilirsiniz ki taş ocağında çalışmaktan beterdir.
sadece 2 yılda çok çalışarak allah katında helal mi helal maaşlarının 6000 liracık olması için yapılan çabacıkdır.
bir sıfır fazla koyuldugu varsayımına neden olan durum.
emekli milletvekillerimize gerçekleştirdikleri "büyük hizmetler!" sonucu verilen maaştır. ne yazık ki, bölücüler ve terör örgütü savunucuları dahildir buna.
(bkz: ytl) bitti (bkz: tl) başladı bundan habersiz açılan başlık.

bu olaylardan kimlerin haberi oldu yada bu duruma kim karşı çıktı.

işte siyaset böyle bir şey.
güncel Önemli Başlıklar