bugün

rezilliktir.

ben hayatımda böyle iğrenç bir kitle görmedim. çoğunun k*rt veya e*meni oldukları belli zavallılar. iyi yuvalandılar orda. atatürkçü veya sağ görüşlü herkes kendi evladını destekler.
Ekşi sözlük şaşırtmamıştır. Che ve Fidel fotoğrafları da havalarda uçuşmuştur.
Ülkede ki ermeni asıllıları göstermiştir. Adama ermeni ırkçılığı yaptı diyenler araplara kürtlere saydırıyor her gün. ikiyüzlü orospu çocuğu hepsi. Ermenilerinde gezicilerinde amk ayrıca. Bakın bende ırkçılık yaptım.
görsel

Rezil olan biri varsa rıza 'nın kendisidir...
Bunlar maç sırasında milli takım yuhalayan yavşaklar. Ne Bekliyorsunuz ki?
Emir demiri keser.
yerden yere vurmaya devam ediyorlar. şaşırmadım.*
Adam gezicilere ermeni demiş haksız mı amk ermenileri. Yapacağınız eylemi sikim nitekim siktiler zaten. Amk çapulcuları. Oh rahatladım.
(bkz: ekşici piç)
Onun sporculugunu sikeyim. iyi ki yenilmis. Bu mu lan milli sporcu. Geziye cikanlar bu ulkenin vatandasi degil mi, onlara laf edeceksin. Bir de asagilamak amacla ermeni diyeceksin, ermeni de vatandasi degil mi bu ulkenin? Kendi vatandasina hain( gerci onu bile diyememis mal, hayin yazmis) diyen adam mi bu ulkenin milli sporculugunu yapacak ulkeyi temsil edecek. Siktirsin gitsin kus beynini gelistirsin.

Edit: cok da onemliydi zaten olimpiyatlar da alinacak madalya. Ulkede herkes herkesi hain ilan ediyor, spor basarilariyla milli birlik saglancakmis da milli sporculara destek olunmaliymis da bilmem ne. Tassak geciyonuz herhalde.
o beğenilmeyen rıza son 6 yıldır avrupa güreş şampiyonu ayrıca bu sene dünya şampiyonu olduğu müsabakayı lopez le oynamıştir ve güzel bi oyunla kazanmıştır. yani bilip bilmeden bok atmayın. hayatta hiç bir başarısı olmayan kimseler başkalarını eleştirmeye bayılıyor.
şimdi rte karşıtı bir sporcu olup gümüşü alsa ve akpliler gezici şucu bucu dese canhıraş savunulurdu.
iktidarıyla muhalefetiyle her şeye siyaseti karıştırdık
pkk şov yapıyor 7-0 oldu diyen vatan haininden farkı yoktur . sonra yakalanınca şu görüntüyü verirler. zaten hepsi aşağı yukarı aynı profildeler.
görsel
Vay kadin diye sozlukte adlandirilan bir yazar kürt veya ermeni bile yazmiyor.olayin kürt veya ermenilerle ilgisi olmasa bile bok atmak ne kolay degil mi?

Irkcisiniz ve igreniyorum sizlerden...
bir kübalıya kayıp etmişse bunun sebebi yalnızca takdiri ilahidir. çomar arkadaslarımızın allah tan gelen bu mesajı fark etmeleri gerekmektedir.

dasdasdasdas.
bir etnik kökeni, hakaret amaçlı kullanan herkesin beynini sikeyim.

zeki, çevik, (ozellikle de) ahlaklı olmayan güreşçi için yazılanlardır.

düne kadar hakan şükür de milli kahramandı, yarının ne getireceği bilinmez!
ekşi sözlük denen bok çukurunu karıştırmayın. karıştırınca kokması normal. benim gibi yapın hiç tıklamayın. ne kadar şerefsiz,hain,dinsiz,kitapsız varsa orada toplanmış.
burada da onlara methiye dizenler var
sizde siktirin gidin.
şimdi ekşi yalayıcılarının eksilerine bakın.