ekonometrist 

1. IIBF Ekonometri bölümünü bitirince alinan ünvan.
    (bkz: ekonometri)
    #267715 (lalapunx, 21.05.2006 20:29)
  2. içimden küfür etmek geliyor. ekonometri kelimesi beni tiksindiriyor. iibf de okuduğama beni pişman edecek olan dersdir kendizi. ee bu işi yapan da kesin kafası sıyırık, kayışı kopuk biridir.
    #268207 (bumbala, 21.05.2006 23:36)
  3. Parasını verdim .... yaparım şeklindeki cümleyi her türlü hadise konu ve platformda kullanabilme hakkını kendinde gören lalapunx'u bu hale getiren talihsiz bölüm.

(bkz: Kesin oyacak beni)
    #268806 (survivor, 22.05.2006 04:24)
  4. hesaptan manyayan insana verilen unvan. ben de bir adayim buna.
    #268814 (optimus prime, 22.05.2006 04:30)
  5. mesleki alınganlık yapmasınlar fakat gördüklerimin hepsi bir garipti. artık hesaptan kitaptanmıdır bilmem.
    #3402333 (cayyas, 15.05.2008 23:15)

© 2008 - uludağ sözlük

ekonometrist başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ekonometrist ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ekonometrist nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» prenses perfinya » evrensel sozluk haklari bildirgesi » eski sevgiliyle karsilasmak » gercekten ergenekon sacmaligina inanan keko » hayatin amaci » ibrahim kas » bir tanri olarak ataturk » okullarda cok dilli egitim yapilmasi » kari sesi dinlemek icin 9333 u arayan abazan » cat fight a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci