ek 

kapat
  1. Bir şeyin eksiğini tamamlamak için ona katılan parca.
    #172714 (can, 16.04.2006 04:16)
  2. emirates'in uluslararası ikili kodu.
    #1039433 (kasimpasa canavari, 22.12.2006 22:02)
  3. tek başına anlamı olmayan, geldiği kelimelere yeni anlamlar katan ve kelimeler arasında bir anlam bağı oluşturan dilbirlikleridir.
    #2001272 (unique270, 24.07.2007 17:32)
  4. bir bulmaca sorusu (bkz: ilave)
    #2006241 (genel izleyici, 25.07.2007 12:38 ~ 27.07.2007 19:56)

© 2008 - uludağ sözlük

ek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk pkk balonundan basliklar » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » forest whitaker » all my loving » aktutun baskininda ergenekon parmagi » serdar akinan » ak akcenin kara gun icin olmasi » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » bir turk un ogrendigi ilk ingilizce kelimeler » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » aydin karabulut » l manyak » ido dan mesaj gelmesi » gecegece » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni alinan pc yi cokertmek » olmek istemek ama olememek » asansorde bir basina yapilanlar » hocaya tavir alan ogrenci » penisin var derdin var » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » anne ben kimim » ask kazandirir » ask ucurur » simone simons » drunk mail » beko » evli bir kadinla yatmak » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi