ecnebi illerinde yasayanlardan bahsediyorum tabi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ecnebi bbg si
  2. ecnebi
  3. ecnebi filmler
  4. tabi
  5. tabi ki de
  6. tabi tabi
  7. soguk ecnebi hikayeleri
  8. ecnebi guzeline vurulmak
  9. ecnebi memleket halleri
  10. 657 ye tabi olmak

© 2008 - uludağ sözlük

ecnebi illerinde yasayanlardan bahsediyorum tabi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ecnebi illerinde yasayanlardan bahsediyorum tabi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ecnebi illerinde yasayanlardan bahsediyorum tabi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » cok eski sevgilinin aramasi » x dogumlu olmak » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » sehit annesi olmak » konustur iddiani katla parani » erkam » frikigin cift vurusa donusmesi » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » turk kizlari » yeniceri » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » dugunde candy shop calmak » tanri yi silahsizlandirmak » no air » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zehir » linet » 100promil » cuma aksami » tikky mouse » hasan kurtulmus » insanlar » dibi dibi rek » tatilde calismak » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » extended substance » bir joker olarak ergenekon » milyaket » aydogan babaoglu » camii manzarali ogrenci evi