galatasaray'ın transfer listesindeki 5 futbolcu.

acaba içlerinden kaçını alacak galatasaray?

şahsi kanaatim 5'ini de alamayıp taraftara burak yılmaz kakalanacaktır.

not: orada 6 isim var ama 5 demişsin diyenler olacaktır, melo adam değil, ondan...
alayını borsaya bildirip sonunda babayı alır yine.
geçen seneki forlan reyes ikilisinin varisleri.
not: yalansa yalan deyin.
meloyu adam yerine koymayan fenerli serzenişi kücük melo cok can acıtmıskı sevgili yazar onun acısıyla yazmıs bu yazıyı.
drogba ve melo'yu tanıyanlar için söylüyorum; aslında 8 kişilik transfer listesidir.
miroslav stoch'u renklerine bağlayacaktır. kulüp içerisinde-ki söylentiler o yöndedir. diğerlerinden sadece berbatov gelir.
şu isimleri görünce kendimi s.kesim geliyor valla.bize kanat lazım olm,sağdan soldan yardıracak.

ha bi de bokunuzu yiyim şu melo'yu alın amk.
berbatov belki

hamit de kesin seneye gsde ama diğerleri için hayal bile kurmasın taraftar..

edit:tabi melonun durumu da belirsiz..
kaka ve nuri imkansız gözükmekle birlikte united'da uzun süre önce gözden çıkarılmış berbatov için galatasaray'ın bir şansı olabilir.
hamit'i de alabilirler,real'de oynatılmayacağı belli,eğer almanya'dan iyi bir takım kendisine teklif yapmazsa galatasaray'a gelir.** melo için juventus'un pek zorluk çıkaracağını sanmıyorum,çünkü juve namağlup şampiyon oldu ve kadrosu geniş,satıp para kazanmak varken melo'yu geri çağırmazlar,melo da burayı sevdi gibi gözüküyor,makul bir fayata anlaşacaklardır.
drogba içinse hiçbir şey diyemiyorum çünkü bu adamın yaşına bakıp konuşursanız çarpılırsınız,performansına bakacaksınız.performansı da hala premier lig'de oynayabilecek düzeyde olduğunu gösteriyor.yani kalır mı,gider mi,giderse galatasaray o kadar para verip de başka yerlere gitmesini engelleyebilir mi,bilemiyoruz,o transfer de zor görünüyor.
Şimdilik sadece hamit gelmiştir. Zaten kaka , drogba , nuri laf olsun diye yazılmış ama melo ve berbatov için bekleyip göreceğiz.