dokan 

kapat
  1. sadece gerçeği yazan.para varda bizmi yok dedik.
    (dokan, 28.01.2006 18:23)
  2. birinci nesil sözlük yazarı.
    (doksanüç, 27.06.2006 17:42)

© 2008 - uludağ sözlük

dokan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» salcano » merakli melahat » abbas » grand theft auto 4 » secim yasagi » elliot smith » unutulmayan film replikleri » dolunayisi » nas suresi » the swordsmen » dar agaci » schiller » dunyanin en gereksiz adami » invert seker » lan asker gel buraya » denize dogru » iste budur ustat » kapson » hilmar orn hilmarsson » 10000000 » baskasi bakmasin diye cirkin sevgili edinmek » turkiye de siyaset » nicolas leonard sadi carnot » kavgada dayagi yedikten sonra soylenen sozler » resat calislar » kor sans » temayuz etmek » acemiler net » cimbom un fener burnunda sampiyonlugunu kutlamasi » tayyip erdoganin menfaatiyle devletin celismesi » hz muhammed in turk dusmanligi » comolokko » ask bir ergenlik hastaligidir » alvar aalto » kumpir » suleymaniye camii » ucan karafatma » onbasi » venezuela nin abd ye nota vermesi » kiefer sutherland » advers etkiler » google sozluk » el opmeye giden gotik hatun » enverland » aramaya inandim lakin var bi pustluk onda » seri eksi oy veren ibnenin evladi » kiz kalesi » yargitay » ates hatti » beyaz kulotlu corap a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa