dizilerde kotu adamin mafya iyi adamin sade olmasi 

kapat
  1. dizilerde kötü adamın mafya iyi adamın sade vatandaş olması olarak tasarlanan düşüncenin piç olup karşınıza çıkmış halidir, 50 karaktersizler sizi !

-

halkımızın göz bebeği olan, vazgeçilmez akşam üstü dizilerinde ortaya çıkan sorunsal, en azından şu anda aktif olan diziler için konuşursak.

kötü adamlar mutlaka fabrikator ve zengin aynı anda ülkenin sayılı mafya babalarından olmak zorunda, olmazk zorundaki kendi halinde, halim selim, iyi adam karakteri nuri'miz epey zorlansın onla başederken, anasından emdiği burnundan pastorize aksın o derece...

e be çocuğum bari denk güçleri kapıştırsanızda biraz atraksiyonel olsa, heyecanlansak,
    yok işte .mına kodumun fakir nuri'si dünyaya kafa tutacak, yanında 3 tane çapulcu ile,
    tey tey tey dılo dılo tey...

hayır olay bu kadar kolay değil,

birde bu gariban nuri'nin garanti nuri için canını vericek salak şebelek evde kalmış abazan kılıklı kankaları var. mafya olan kötü adamınsa mutlaka kötü gülüşlü bir sağ kolu var,
    valla profil bundan ibaret.

en çok kızdığım konu bu aç nuri ve yanındaki sümsük kankaları ile zengin kötü adamın şatosunu basması, bak hele densizliğe...

ya biris kurtlar vadisi mi dedi ?
    onu seyredenler bu sözlükte yazıyor mu ?
    ben onu seyredenlerin sürekli soner yalçın okuyup, her gördüklerini dünyayı ele geçirmeye çalışan gizli bir örgüte dahil etmeye çalıştıklarını sanıyordum.

ey rıza ?
    (nickimden asagi monsingiladbah, 08.05.2008 19:44)
  2. kurtlar vadisi serüveni için geçerli olmayan hadise.

(bkz: melek alemdar)
    (tweener, 08.05.2008 19:59)
  3. senaristlerin bok yemesi.
    (pierre st, 08.05.2008 20:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 12 mayis 2008 cin depremi » gayet tabi » edward norton un imana gelmesi » eski defterleri silip yeni defter yapmak » mustemilat » sadri alisik » jadeh » angelina grun » brad pitt josh holloway george clooney » tv de son kez » asdf com » fakir fukara edebiyati » josh holloway in pipisi » avare sarkisi » yaran ayarlar » tolga gariboglu » tutak in tarihi eserleri » 14 mayis 2008 detroit pistons orlando magic maci » kchzsr » rapidmatik com » gurel » dawsonleery » intensivecare » ve geppetto tayyib i yaratti » bi ishal olmusum bardaga koy ic » hadi oldur beni ne duruyorsun hadi oldursene » trafikte hata yapan surucuye atilan bakis » cirkin kadin vardir sokayim vodkaya » adidas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa