diana ross 

kapat
  1. michael jackson'ın çok sevdiği uğruna şarkılar yaptığı (bkz: dirty diana) geçmiş zamanların en önemli seslerinden değerli şarkıcı..
    #275921 (shalamar, 24.05.2006 22:27)
  2. amerika'da 1994 yılında düzenlenen dünya kupasının açılış töreninde şarkı söylemişti. ayrıca michael jackson'da diana ross'u seviyordu bir zamanlar.
    #1128481 (columbia1990, 09.01.2007 14:09)
  3. michael jackson'ın kendisine benzemeye çalıştığı söylenen, lionel richie ile yaptığı endless love adlı 9 hafta billboard birincisi olan hitte en güzel performansını sergilemiş çikolata renkli şarkıcı.
    #1176957 (grandmaster flash, 19.01.2007 18:59)
  4. "keep me hangin on" adlı şarkısı mutlaka dinlemmesi ve dans edilmesi gereken ve de acayip enerji veren bu şarkıyı yorumlayan şarkıcı.
    #2895860 (chronicle, 25.01.2008 20:13)

© 2008 - uludağ sözlük

diana ross başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. diana ross ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu diana ross nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jenga » sabahtan baslayan cehennem sicagi » biz de kontor istiyoruz » benim annem dans edemez » mynet tavla » edward norton » kinali yapincak » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » yanlis anlamak » bebek yuzlu katil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci