deutsche industrie norm 

kapat
  1. türkçe anlamı alman endüstri normu. çelik ve makine elemanlarının alman standartlarına göre belirlenerek yer aldığı bir standartlar belgesidir. ülkemiz ve bazı avrupa ülkeleri çoğu makine elemanlarını alman normları üzerinde üretmekte ve kullanmaktadır.
    #3440618 (eses taraftari porsuk canavari, 24.05.2008 15:30 ~ 15:32)

© 2008 - uludağ sözlük

deutsche industrie norm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deutsche industrie norm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deutsche industrie norm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cehennemde gerekli malzemeler » kisveye burunmek » prison break » vicdani ret » government » if we don t end war war will end us » ayabakan » vstol » asyut petroleum » celestial teapot » bir gun » vesselam » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukten kiz kaldirmak » felsefenin tesellesi » guitar hero world tour » of ulan of » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » erdal sarizeybek » faik » kul olayim kalem tutan ellere » ilkokulun vazgecilmezleri » sinirli internetin ortak kullanilmasi » hayatin cekilecek cile olmamasi » schizo » teror olayinda mesaj aramak » sevis