demokratik seks partisi 

kapat
  1. Tanım 1: Demokrasiye uygun, ölçülü, seviyeli seks partisidir. Grup seks olayının medeni halidir.

Tanım 2:Diğer siyasi partilere alternatif olarak devamlı sevişmeyi öneren hafif adult ama demokrat parti. * *
    #3926551 (muhterem fil, 06.09.2008 21:54)
  2. (bkz: desep)
    #3926557 (simdi anani laciverde boyadim, 06.09.2008 21:55)
  3. kadın vekillerinin 90-60-90 ölçülerine sahip olduğu, erkek vekillerinin minimum 15 cm üzerindeki uzunluklara erişebildiği, sloganı muhtemelen "savaşma, seviş." olacabilecek hayal ürünü ve ütopik bir firkadır.
    #3926709 (chavresh, 06.09.2008 22:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

demokratik seks partisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. demokratik seks partisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu demokratik seks partisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about demokratik seks partisi. Copyright of the articles are belong to their authors.