daha ne gerek 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. birbirimizi daha iyi tanimamiz gerek
  2. susmayi ogrenmem icin biraz daha buyumem gerek
  3. daha kac vucut gerek bana benim seni unutmama
  4. fakiri daha fakir zengini daha zengin yapmak
  5. patlican mi daha mor domates mi daha kirmizi
  6. ne gerek var
  7. bir iz gerek
  8. gerek
  9. gerek yok
  10. ne gerek

© 2008 - uludağ sözlük

daha ne gerek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. daha ne gerek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu daha ne gerek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otobuste yasli insana degil genc kiza yer vermek » isvicre » boynumun borcu » wikipedia da turklere yapilan saygisizlik » ibrahim yigit » alladi pulladi » nazim hikmet ran » pushing daisies » selam ben allah » planetsky a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci