cuk oturmak 

kapat
  1. söylenen sözün, yapılan hereketin tam zamanında gerçekleşmesi ve uygun olması durumunu betimleyen söz.
    #281241 (asiti kaçmış kola, 26.05.2006 22:54)
  2. ''tam yerinde olmak'' anlamını veren kullanımdır..
    #1625721 (faidelibilgi, 09.05.2007 20:19)

© 2008 - uludağ sözlük

cuk oturmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cuk oturmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cuk oturmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » quarantine » tosya » fenerium maraton » uludag sozluk yazarligi yemini » havva yilmaz » charles bukowski » fazil husnu daglarca » biberon ile yavru ayi besleyen pkk li » nazim hikmet ran » kill for you » asfaltiniz hayirli olsun » ranfor » sen hic asik olmadin mi kanka » sozlugun ajdari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » konusmama hakkina sahipsin » koy enstituleri » biraz da avrupalilar bizi boykot etsin » dumur eden iltifatlar » dum dum teke tek » sigara icmeyip icki icen insan » sensiz yapamam » icerde » checking designs » cumlede gizli ibneyi bulmak » sigarayi tersten yaktiran sarki » uludag sozluk » disko krali » ucuzkenar ucgen » don t steal my style