bugün

bir çok elektro gitara yeni başlayan insana önerilen başlangıç gitarı olarak tabir edilen elektro gitar.*
ayrıca (bkz: cort)
dayanıklı bir gitar.
odundur.
güzel gitardır. başlangıç gitarıdır. ilk göz ağrısıdır her şeydir. candır ciğerdir. bir takım ipe sapa gelmez saldırılara maruz kalsada öyledir. telleri güzel bi' modifiye ettin miydi ibanez'den aşağı kalmaz şerefsizim. valla bak.
bir boka yaramayan gitardir. 200e satabiliyosan hiç vakit kaybetme.. cok cabuk akort kacirir insani deli eder.*
Başlangıç gitarı denilebilir.
Yeni başlayanlar icin iyi bir gitardır *. Klavyesi cok rahat olmamasına karşın; ilk goz agrısıdır, candır, cigerdir, herşeydir. * Zırt pırt Kalın mi (E) telinin cızırdamasıda cabası.
diğer x serisi gibi uzak durulası bir gitardır. bırakın biraz çalan adamları, yeni başlayanlara bile tafsiye etmem. cort ucuz ağaç kullanan bir markadır. bir ağacı ortalama çıkabilirken diğer ağacı çok kötü çıkabilir. 24 perde, çift humbucker başarısız bir gitardır. bir de bu gitarın sağlarından çok solak modelleri mevcut. efendim cort x serisi alınacağına sx marka bir strat. ile elektro gitar dünyasına adım atmak daha mantıklıdır.
idare eder bir gitar. bir de sağ modellerinden çok sol modelleri olan gitar. *
1 sene sonunda sıkılıyorsunuz. denenmiştir.
bir alt modeli olan x1'in klavyesi daha rahattır.
fiyat/performans açısından, piyasadaki en ideal gitarlardandır.
mavi ve kırmızı renkleri vardır.
http://www.redox.com.ua/guitarpics/cort/X-2.jpg
x1 e tercih edilebilir bir gitardır , fakat aralarında pek farkta yoktur . yeni başlayanlar için iyi bir seçimdir .
tonları, fiyatına ve kalitesine göre oldukça iyi olan bir gitardır.
çok fazla sap ayarı gerektiriyor.
almayı düşündüğüm, hakkında iyi ama bir çok kötü yorumun olduğu, ama paramın ancak 2.eline yettiği gitardır.
cort x1 ile arasında sadece fiyat farkı bulunan elektro gitar .
google'da en çok izmir tarafından gugıllanan gitar markası.

http://www.google.com/trends?q=cort+x2
genelde, elektro gitar çalmaya yeni başlayanlara satılan, tonları idare eder olup iyi bir amfiyle desteklenmediği zaman çalarken hiçbir zevk alınmayan cort modelidir.
10w amfi ile birlikte 300 tl'ye aldığım(2. el) gitar modeli, cidden sağlam, güzel fakat tonları tatmin edici değil.
Başlangıç gitarımdır kendisi. Gittim dr neon tel taktırdım, gitar bokuma dönüştü. Hayır ne zihniyettir üç beş kuruşluk gitara 45 liralık tel taktırmak. Cahillik işte...