copy paste yapmak 

kapat
  1. her ne kadar kopyala yapıstır demeyi tercih etsemde, azınlık cogunluga uymali, ciddi konularda copy-paste \'ye bir itirazım yok ve bende zaman zaman yapıyorum.cünkü uludagsozluk bilgi vermeye dayalı bir site ve o bilgi en dogrusu olmalı.sözlukte bulunamayıpta,arama motorlarında zaman harcanmamalı diye dusunuyorum.bununla beraber geyik konuların copypaste yapılmasınada karsıyım.o zaman bu geyik yapmaktan cıkıyor düpeduz geyigin ölumu oluyor.ciddi konuların geyigide elbette yapılabilir ve o zamanda copypaste yapılmamalı, aslında sorun şu:elmalarla armutlar birbirine karısmamalı.cozum bu kadar basit.
    #474019 (yurekli74, 29.07.2006 15:07)
  2. (bkz: making kopyala yapıştır) *
    #1067068 (arjen robben, 27.12.2006 21:53)
  3. çok ayıp çok!!!!
    #1067079 (copy paste, 27.12.2006 21:55 ~ 21:56)
  4. tembelliğin b.kunun çıktığını gösteren eylemdir.
    #1570050 (TTTDDD, 25.04.2007 20:35)
  5. her işin olduğu gibi, bunun da adabı usulü vardır. yaparsın paşa paşa copyni, pasteini ama bir gözden geçirirsin, noktalama işaretlerini koyarsın. ne bileyim bir şeyler katarsın. bu kadar de tembellik olmaz ki biraderler...
    #2091143 (gonul diyorum akil diyorlar, 08.08.2007 04:04)

© 2008 - uludağ sözlük

copy paste yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. copy paste yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu copy paste yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genius » zokal anestazi » yumusama » nihat dogan dan aforizmalar » oraklacekicledevrim » uu ogrenci isleri otomasyonu » mersin » buyuk harf olmadigi halde allahi buyuk yazmak » engin ceber » asik olmak » ece temelkuran » umut en buyuk iskencedir » kurtlar vadisi replikleri » ukte verme istegi » our mutual friend » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uefa kupasiyla avunan turk takimlari » kolektif futbol anlayisi » never neverland » hamdolsun diyen tiki erkek » ulker » jansoldier » sevgilinin kokusu » kimya » sozlukte birinin surekli sizi takip ettigi hissi » tabutta rovasata » vanti lator » ozgur sozluk » hagi yle buyuyen nesil » kopegin yataga atlamasi » 1 geleneksel kdz eregli call of duty zirvesi