cool kadin 

kapat
  1. olması mümkün olmayan şey. kadınlar doğaları itibariyle cool olamazlar.
    (2_sleepy, 13.06.2006 20:26)
  2. (bkz: oksimoron)
    (baybars, 13.06.2006 20:28)
  3. birayı şişeden içen kadın.
    (riggo, 13.06.2006 22:02)
  4. ajda pekkanın son albümüdür. şarkılar şu şekildedir:
    1. cool kadin
    söz: sezen aksu
    müzik: can algec
    2. vitrin
    müzik: can algeç
    3. yok ki
    müzik: sezen aksu
    4. sevdali basim
    söz: zulfu livaneli
    müzik: zülfü livaneli
    5. mucize
    söz: tuna kiremitci
    müzik: tuna kiremitçi
    6. senden sonra tufan
    müzik: bulent ozdemir
    7. aldatma
    müzik: c. malgiaglio/g.p. felisatt
    8. spente le stelle
    söz: capdevielle/jean patrick gaston andreca
    9. amazon
    söz: tuna kiremitçi
    müzik: bülent özdemir
    10. kaderimin oyunu
    söz: orhan gencebay
    müzik: orhan gencebay
    11. olanlar oldu
    söz: fikret senes
    müzik: stevo teododievski
    12. senden sonra tufan 2

albüm genel olarak değerlendirirsek iyi denilebilir. özellikle mucize, senden sonra tufan, olanlar oldu bana şarkılar çok güzel parçalar. tuna kiremitçinin yazdığı ve bestelediği mucize ise muhteşem bir parça olmuş. albümdeki sezen aksu emeği zaten hemen dikkati çekiyor. ayrıca orhan babadan kaderimin oyunu da albümün tatlısı niyetinde. neticede güzel ve dinlenesi bir albüm.
    (registerlater, 23.06.2006 00:54)
  5. Başkalarının "Ajda bu değil..." diyerek yargılayıp, köşe yazıları yazıp, Sezen'i yere batırdıkları albümdür. Yazılardan birkaç hafta sonra Ajda, Beyaz Show'a çıkıp, "Sezen beni çok iyi anlıyor, bu sözler beni anlatıyor..." demiştir.
    Cool Kadın söz olarak benim de karşı olduğum şekilde ingilizce kelime içermektedir.
    Vitrin şarkısı Ajda'ya uyuyor, fakat tam Sezen'lik bir parçadır. "Ne çoğaldım övgüden, ne azaldım yergiden..."
    Mucize muhteşem bir çalışma olmuş, çok etkileyici gerçekten.
    Senden Sonra Tufan ise en güzel çalışması albümün.
    Aldatma zaten muhteşem.
    Yok ki ise, daha pop olsaydı, çok daha vurucu olabilirdi.
    (kIran kIrana, 28.10.2006 18:24)
  6. (bkz: fanny ardant)
    (nadjan, 28.10.2006 18:53)
  7. ajda pekkan'ın yapıp yapabileceği en kötü albümdür.
    (minik kara balik, 28.10.2006 18:55)
  8. çok güzel bir diğer ajda şarkısı. tam hadi bizi diskoya götür kıvamında.
    (leggare, 18.01.2007 13:54)
  9. (bkz: cool ne ki)
    (bkz: get cool)
    (bkz: hadi relax olalım)
    (bkz: çay ocağı)
    (hyperion, 18.01.2007 13:55)
  10. sigara* ve bira* içen bayanların cool olduğu düşünülse de soğukkanlı hatun kişilerdir bunlar, tepkisiz, ota boqa ağlamayan, ağır ablalar.
    (aangelicaa, 18.01.2007 13:59)
  11. kendine güvenen kadının , dışarıdan tanımlanma biçimi...
    (brcyzdm, 18.01.2007 14:04)
  12. Vitrinine değil iklimine gelenlere verme felsefesinin çile kısmını atlattıktan sonra varılan en üst nokta.Nietszche'nin üstinsanı gibi birşey herhalde bu cool kadın.
    (gammaze, 18.01.2007 16:40)
  13. çevresindekileri sallamayan, insanların kendi hakkında ne duşündükleri bi tarafında bile olmayan, kendi halinde genelde de baygın bakışları olan kadın modeli.
    (mia, 18.01.2007 17:07)
  14. bir türk şarkıcının albüm ismi için çok ters bir isim.
    (hendrix, 05.02.2007 15:15)
  15. Sezen'in çok daha güzel söylediği bir parça. Adınaki COOL kelimesi tamamen kötü duruyor, o yüzden şarkının en güzel yeri, "kırdılar kalbimi defalarca kırdılar..." diye atılan çığlıkla başlayıp "bu yüzden oldum hayattan..." diye devam eden yerinin Sezen'in sesinden dile gelmiş, yani Ajda'nın aksine şarkıya ruh vermiş versiyonu.
    (kIran kIrana, 05.02.2007 15:36)
  16. Sözleri şöyledir:

Ne kadar çok sevgim vardı
    Bir o kadar da endişem gösteremedim
    Ben aslında gördüğün o cool kadın değildim

içim titriyordu deli gibi geceleri
    Kalkardım seni seyrederdim
    Uyurken okşardım saçlarını öperdim
    Kırdılar kalbimi defalarca kırdılar

Bu yüzden oldum hayattan bu yüzden
    Bu yüzden kaybettim aşktan bu yüzden
    Tam anladım vakit daraldı
    Ömür yaprak yaprak sarardı
    Yıllar bana da ihanet ediyor
    (thebrunette, 01.08.2007 17:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» serruh kaleli » uzayli zombi robot istilacilar » basdegirmen » cengiz candar » international football association board » lewes » divx arsivi yapmak » tasa » grace park » a bout de souffle » badehane » burn » sean penn » iyisi mi » oral seks » oryantalizm » degirmen » pelin karahan » altinci uluslararasi turkce olimpiyatlari » canyon defence » acibadem in ara sokaklari » kestane gurgen palamut » allah a inanmama sebepleri » naber seker » hayat dolu olmak » kate winslet » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » the joker » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa