cok dertliyim sozluk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dertliyim be sozluk
  2. off cok dertliyim sozluk
  3. bugun cok dertliyim sozluk
  4. dertliyim arkadas
  5. dertliyim kederliyim
  6. icmisim dertliyim
  7. dertliyim ama bosver ya onemli bir sey degil
  8. dertliyim ruhuma hicranimi sardim da yine
  9. 1 uludag sozluk yazarinin 10 eksi sozluk yazarina bedel olmasi
  10. uludag sozluk un eksi sozluk te alay konusu olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

cok dertliyim sozluk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cok dertliyim sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok dertliyim sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hazar golu » vilkitskogo adasi » cumartesi » bekaret sorunsali » peloton » 2008 2009 sezonu trabzonspor formalari » suruden ayrilan idealist kuzu » 2008 ingiltere gp » kaya peker » yaralimasalcocuklari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci