cocukluk bu olsa gerek 

kapat
  1. sevgi dolu düşüncelerin sadece çocuklukta olması.
    çocukken:
    + olum bak misafir geldi. kızlarıda var senin yaşında.
    - aaa. ne güzel. (aaa ne güzel. oyun oynarız, kinderlerimi gösteririm, kola içerim. hey hoyyy)

büyüyünce.
    + olum bak misafirler geldi. kızlarıda var senin yaşında.
    - aaa ne güzel. (kızda taşmış yavv. ben bunu acaba odama alıp pul koleksiyonumu mu göstersem. pederin şarabıda araklar içeriz. hey hoyyy ohhhşşş)
    #1674319 (deatly, 22.05.2007 18:14)

© 2008 - uludağ sözlük

cocukluk bu olsa gerek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cocukluk bu olsa gerek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukluk bu olsa gerek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendimi evlenecegim erkege sakliyorum » hayriye altini » eylul » anketor sirin » igrenc espriler » sozlukte kendi basina eglenmek » mansonicaddiction » uludag sozluk mail hizmeti » ku klux klan » simon says a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci