cocukluga inmek 

kapat
  1. psikologların diline pelesenk olmuş aktivitedir. psikolojik sorunların temelinin karakterin ve egonun şekillendiği çocukluk yıllarına bağlamak adettendir. mesela aşırı agresif kişilerin tuvalet eğitim döneminde baskı altında tutulduğu söylenir, ya da gösteriş düşkünü kişilerin 3-7 yaş arası kendini aciz hissettiği...modern psikiyatri anlayışı şuan farklı bir oluşum içindedir...çocukluk döneminde başgösteren bu tip semptomların zamanında farkedilmesi ve ilerlemeden durdurulması anlayışı hakim olmaya başlamıştır. bu bağlamda çocuklara özel klinik açmak ve kendilerine iç dünyalarını hazırlanan -kişiye özgü- piyeslerle sergileme imkanı verilmek istenmektedir...bu yeni format çok daha makul görünmektedir.
    #1500668 (violetthesecond, 07.04.2007 01:09 ~ 01:21)
  2. psikolojik tedaviilerde tek çözüm olarak görülebilen çözüm. psikologların kendi aralarında yaptıkları esprilere de konu olmuştur.
    #1500675 (minti, 07.04.2007 01:12)
  3. (bkz: iner misin sabaha mı bırakırsın)
    (bkz: serbest çağrışım)
    #3336324 (tulbentustundesakiz, 29.04.2008 20:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocukluga inmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocukluga inmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocukluga inmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocukluga inmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » sevgiliye lakap takmak » darkness falls » nitratex » havyar yoksa bokumu yesinler » eda ozulku » sahaya giren taraftara celme takan futbolcu » kronik kuzu » selamun aleykum gencler » drop by » balli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sozlukculerin 10 yil sonraki halleri » oltu kebabi » silik olur » tuhaf markalar » suleyman saritas » pratik zeka » dat » 1 mayis da sokaga cikmaya korkmak » sevgiliye son kez sarilmak » aytac durak