cikan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. agizdan cikan soz namludan cikan kursun gibidir
  2. tombaladan cikan kiz
  3. goguste cikan tek kil
  4. caydanliktan cikan ses
  5. lightsaber dan cikan ses
  6. cis yaparken cikan ses
  7. sicarken cikan ses
  8. kof cikan lider
  9. faulleri cikan kiz
  10. ilk cikan cep telefonlari

© 2008 - uludağ sözlük

cikan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cikan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cikan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aktutun baskininda ergenekon parmagi » hazreti muhammed » turkiye de cinsellik kavrami » harry kewell » kullenen ask » ayabakan » teror olayinda mesaj aramak » vicortus » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » alonso solis » doomsday » ask ukte doldurur » yabanci gruplarin turkce mealleri » bakara suresi » yeniceri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kronik kuzu » teknosa turkiye kupasi » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » kapini calan benim » silikon yastik » when nietzsche wept » schizo » ceyhanli koyu antik kenti » busbutun kapitalistlesen martilar » matrixxx » no poetry » dalgaci mahmut » bir kadinin en masum oldugu an » taze ekmek kokusu » kuru mahmut efendi kahvecisi