cherry 2000 

kapat
  1. Bir erkeğin sahip olduğu robotun çipinin yanması üzerine robot fabrikasını aramak için yola çıkması ve bu yolda yaşadığı maceraları konu alan 1987 yapımı bilimkurgu film. Filmin geçtiği yıllarda insan benzeri kadın robot teknolojisi çok gelişmiştir ve bu robotlar yemek, bulaşık gibi ev işlerinden sekse kadar her türlü yeteneğe sahiptirler. Sentetik yapılarının insan teninden farkı yoktur ve nedense hepsi de sarışındır (bkz: barbie bebek) .

Filmi ilk izlediğimde "allahım bu teknoloji ne zaman gerçek olacak" demişliğim vardır.

Filmin Adı : cherry 2000
    Yönetmen : steve de jarnatt
    Senaryo : michael almereyda
    Oyuncular :
    david andrews Sam Treadwell
    pamela gidley Cherry 2000
    melanie griffith E Johnson
    brion james Stacy
    ben johnson Six Fingered Jake
    tim thomerson Lester
    laurence fishburne Glu Glu Lawyer
    #2233959 (KIZILMASKE, 31.08.2007 09:30)

© 2008 - uludağ sözlük

cherry 2000 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cherry 2000 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cherry 2000 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» simone simons » turkiye de internet sozluk kulturu » kimse yazmazsa ben yazarim » beni susarken bolme » caylak olmamak » re re re ra ra ra galatasaray » jan jojem » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » kanal tedavisi » parasut fren » silikon yorgan » meydanbenim » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » kan uykusu » cehennem dialoglari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » drunk mail » gece vakti disarda gezen kiz » sar » joey jordison » kararti » turkiye de cinsellik kavrami » sinan engin bilgisiyle istifa etti » marcel petiot » hossik » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » tikky mouse » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » don kisot » ask sarsar » ikiserli yavsama grubunda eslesme telasesi