ceylan yavrusu 

kapat
  1. karsiligi hazal'dir.turkucu ceylan'in kizi olsun adini hazal koysun dedirttiren mevzudur.*
    #319287 (posion, 05.06.2006 18:05)
  2. (bkz: ceren)
    #319291 (kemalettin şentürk, 05.06.2006 18:06)

© 2008 - uludağ sözlük

ceylan yavrusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ceylan yavrusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ceylan yavrusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuresel finans krizi icin cozum yollari » turk olarak gorevim askerlik degil » yaran facebook gruplari » kimse yazmazsa ben yazarim » you don t mess with the zohan » subat » tovbe » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » ntv spor » bir populer kultur magdurunun ruyalari » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » bir boka benzemeyen minimal siir » ask » insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » sag bilege tecavuz eden parcalar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 12 01 2007 » insan klonlama » bizden kacmaz kameralari » cesedin bogazina corap baglamak » a fine romance » ilk ucan balon » gogus killarini yolmak » secretcode » omer hayyam » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » dolar » dunya evi » zeplin » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » hrant dink