cep universitesi 

kapat
  1. iletişim yayınları'nın fransa'daki 'Que saisje' (ne biliyorum?) dizisinden türkçeye çevirip yayımladığı kitapları içeren dizi. Dizinin kimi kitapları şunlardır:

. aşk
    . sinema tarihi
    . faşizmler
    . insan hakları
    . kanser
    . ortak pazar
    . burjuvazi
    . anarşizm
    . reklamcılık
    . yapay zeka
    . baltık ülkeleri
    . yeni medyalar
    . 2001 uygarlığı
    . kablolu tv
    . ağrılar
    . matematik tarihi
    . ölüm
    . ırkçılık
    . türk mimarlığı
    . şiddet
    . yaratıcılık
    . korku

Dizinin birçok kitabı, eski kitap satan dükkanlarda bulunabilir.
    #1317026 (bilgistan, 17.02.2007 21:29)

© 2008 - uludağ sözlük

cep universitesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cep universitesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cep universitesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sanri » ergenlik cagindaki erkek » firedod » lynyrd » ideal tiki » ali yildirim » sozlukteki izmir kompleksi » metin 2 » yarak kafali » tarcin ve arkadaslari » nihilistik sanrilar » mta88 » rusya borsasi » bismillahirrahmanirrahiym com » kirmizi kursun kalem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » landau kleffner sendromu » my marlon and brando » dadaizm » hiperparatiroidi » sevgili » womanizer » suni cim » deliryum » have a cigar » haldun taner sahnesi onu » women leather and hell » damda tum kufurleri sirasiyla sayan eski sevgili » artik melek degilim » musta » turkenmafia