cenk uygur 

kapat
  1. http://WWW.theyoungturks.com adresinden yayın yapan bir radyoya sahip, abd'deki en ünlü türklerden. abd'de muhalafet yapan başarılı bir türk.
    #2034979 (beyazyelkenli, 29.07.2007 23:22)

© 2008 - uludağ sözlük

cenk uygur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cenk uygur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cenk uygur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» diogo luis santo » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » sut atmadan gol olmaz » doldur bosalt » peceteye recete yazan doktor » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » amat » ayni sayfada yazan cinsel icerikli basliklar » yilmaz ozdil » imam hatip liseleri » galatasarayli arkadasa sahip olmak » buyuk ortadogu projesi » morsiyah » bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak » pkk nin aktutun aciklamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv maci » welcome to the jungle » g noktasi » mudahil » preces meae » yigit ozgur esprileri » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » turkiye denizcilik isletmeleri » fenerliyim ama tedavi goruyorum » her zaman daha iyi » also sprach zarathustra » kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir » vural celik » pink floyd » tabutta yarim vole