cd r ve cd rw arasindaki farklar 

kapat
  1. cdr tek gecelik ilişkidir. basarsınız bi kenara koyarsınız. cdrw ise evliliktir. sürekli siler siler basarsınız.
    #1415659 (cnkt, 15.03.2007 22:09)
  2. cd-r ucuz, cd-rw pahalıdır.
    #1415674 (hunlu, 15.03.2007 22:13)
  3. cdrw cdr'ye göre daha yavaştır. cdrw'ye yazması dakikalar sürer.
    #1415695 (t square, 15.03.2007 22:20)
  4. cdr cd recordable'dir, cdrw cd rewritable'dir. *

en iyisi için;

(bkz: disket) *
    #1415697 (peyderpey, 15.03.2007 22:20)

© 2008 - uludağ sözlük

cd r ve cd rw arasindaki farklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cd r ve cd rw arasindaki farklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cd r ve cd rw arasindaki farklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» miehen tyo » kadinlarin 4 mucizesi » dugun davetiyesi » sozluk yazarlarindan aforizmalar » groagh com » cool tequila » metrobuslerdeki vip bolumu » saci makineye vurdurmak » ukte doldurmak » yuruyus » vennus » buyuk ortadogu projesi » morsiyah » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » kloroasetofenon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukteki koylu dusmanligi » kurt nufus artisinin onlenmesi » rock station » basliklari yanlis okumak » zall in var misin yok musun yarismasina katilmasi » piercing yaptirip ana babadan saklanmak » gobekli » lost un en guzel bayani » gel seni gammaz yapayim ama once tadina bakayim » yasamak bir sanattir » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi » naomi » besiktasliyim sigara iciyorum » bush un musluman olabilme ihtimali » kimya diliyle olum