cart 

kapat
  1. birinin ağzını yırttığınızda çıkan mecazi ses...
    hayali bir yırtılma efekti.
    (sıçtırtma lamasına, 15.05.2006 23:57)
  2. resim foto yırtiginiz vakit cikan sesi tarif etmek icin kullanilan efekt.
    (mulayim, 27.01.2007 13:42)
  3. (ing.) el arabasi, cekcek.
    (limon cicegi kolonyasi, 14.07.2007 17:45)
  4. gözü rahatsız eden, sevimsiz dikkat çekici renklere denir.
    (krmyrdsn, 09.08.2007 19:00)
  5. -ağzını carrrttttttt diye yırtarım senin yelloz
    +sen kime yelloz diyosun a kokmuş
    -hahayt bana kokmuş diyene, kaşarrrr
    ...
    ...
    (terbiyesiz, 17.01.2008 23:05)
  6. ayse teyze nin baş düşmanı olan ses.
    (babilibabilibuu, 17.01.2008 23:06)
  7. sifattır aynı zamanda:
    (bkz: cart bant)
    (bkz: cart kırmızı)
    (nedir yani, 17.01.2008 23:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» prestupleniye i nakazaniye » coco avant chanel » kediye kafa atan mucahit fare » bergama nin tarihi eserleri » hafif bir rampa » van in tarihi eserleri » kol saati » calinti » hz muhabbet » baba erenler » pratik zeka » doymamak » basliklari ust uste okumak » karim benzema » besiktas » nudist » karma » dr 90210 » kurban i keriz » milliyet internet » yaran basliklar » la science des reves » ulu sozluk » kardiyak » alfred hitchcock » firdevs » dursun ali erzincanli » isyerindeki ilk gun » disney s recess tekrar yayinlansin kampanyasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa