canim can 

kapat
  1. blendax reklaminda saciyla her seyi yaptiran kizın sevgilisi blendax reklamindaki can için kullandığı sempatik ifade.
    #3037245 (arabaciarabayatasget, 21.02.2008 00:52)

© 2008 - uludağ sözlük

canim can başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. canim can ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu canim can nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » nefret edilesi hediyeler » 311 » blok » mardan stadyumu » iste gidiyorum » bos bos monitore bakmak » yiyecek » kronik kuzu » butunluklu algi » attorney » ben » unutma » namert olayim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » sokullu mehmet pasa lisesi » puvedibuvi » the dive from clausen s pier » big chefs » karagarga » ferhat gocer in takim elbisesi » beyaz show » istanbul un en guzel semti » yobaz yazar ara fasilitesi » kime derler sana derler » teoman » nba live 2009 » silent running