can sikintisindan salakca eglenceler cikarmak 

kapat
  1. 2 gündür sözlük semalarında görmeye alışık olduğumuz bir durumdur bu efendim.
    aslında çemkirme hakkını kendimde bulmuyorum, boş zamanınız çoktur, yapacak bir şeyiniz yoktur. düzgün bir kitap okuyup kendiniz geliştirme kaygınız yoktur.

eee yokluk ve çokluk size ne getirecek, kendi kendinize eğlence çıkarmayı. ama bunu yaparken be funny don t fool kuralını unutarak, belki de kendi saçmalıklarınızla eğlenmek olarak size geri dönecektir..

sol tarafa baktığınızda, ne kadar eğlendiğimizi göreceğizdir zaten.

aslında genel bir konudur bu , hayatımızın her alanında canı sıkıntısı çektiğimiz zamanlrda eğlenmek isteriz, düzgün bir eğlence kaynağımız yoksa da, saçmalamaya başlarız. sözlüğe indirgemek her ne kadar yanlış olsa da, çemkirme isteği doğdu içimde..
    #2028975 (yaraka, 28.07.2007 22:26)
  2. tarih boyunca varolan bütün oyunların can sıkıntısından çıktığını düşündüğümüzde salakça gelen önermedir. ha şuanki varolan durumda can sıkıntısını gidermek için yapılacak eğlence olarak şu olabilir sol frameye sırası ile k,c,o,l harfleri ile ilgili yazarsan hem azimle sıçmış olursun hemde duvarı delme başarısı gösterebilirsin.
    #2028991 (LocK, 28.07.2007 22:27)
  3. 4-5 kişi toplanırsınız ve canınız sıkılır.Bir telefon numarasını sırayla ararsınız
    1.kişi-Alo mehmet ile görüşecektim.
    Telefondaki-yok yanlış numara..
    2 kişi arar..
    -Alo mehmet orda mı?
    T-yok kardeşim öyle biri burda.
    3.kişi arar.
    -Alo mehmet abi orda mı verebilir misiniz?
    T-alah allah çıldırıcağım kardeşim şaka mı bu.
    Son olarak son kişi arar
    -Alo ben Mehmet beni arayan oldu mu?

Can sıkıntısı insana neler yaptırabiliyor..
    #3156372 (Ceyzac, 18.03.2008 00:36 ~ 00:37)
  4. genelde boş vaktiniz çoksa normaldir...
    #3180995 (crazyhodja, 23.03.2008 17:46)
  5. mutfak aletlerinden değişik alanlarda kullanmaya çalışırsınız,mutfak robotunun içine mutfakta ne varsa atarsınız sonra bunları hamur kıvamına getirip fırını 200 dereceye ayarlayıp içine atarsınız,pişmesini beklerken dışardan bi sokak kedisi bulup eve getirirsiniz küvete atarsınız, ne kadar kozmetik üzün varsa üzerinde denersizin,kediyi durulayıp havluya sararsınız ve kanepeye oturtursunuz artık ismi mechul yemeğiniz pişmiştir getirip kediye yedirmeye çalışırsınız yemez,yiyemez içinde sütün eksik olduğunu düşünüp bakkaldan bir paket süt alıp gelirsiniz, üzerine dökersiniz hala yemez kafasını içine daldırırdsınız beş dakika geçtikten sonra, kedinin artık yürüyemediğini fakedersiniz, daha sonra kusturmaya çalışırsınız bu esnada kedinin kendisine geldiğini farkedip derin bir oh çekersiniz.
    #3181056 (imrtldrk, 23.03.2008 18:03)

© 2008 - uludağ sözlük

can sikintisindan salakca eglenceler cikarmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. can sikintisindan salakca eglenceler cikarmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu can sikintisindan salakca eglenceler cikarmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dpu sozluk » basliksiz basa baslik almak » hainler sirtindan vurulur » ogrenciye para bozduran esnaf » benim icin oldun artik » msnden devam edelim » kiz istemeye kerhane tatlisiyla giden erkek » erkek ezmesi » moral bozmaya calisan tiplerde gozlenen rahatlik » turk kiziyla ilgili sikko tanim bulunmayan sozluk » ertugrul saglam » telefonunu hep sessiz ve titresimde kullanan insan » duvarda cis izleri » yusuf simsek » sevgiliye hitap bicimleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanriyi oldurmek » nobody s fool » ilber ortayli » burasi kasiyor msnden devam edelim » kursuni renkler » ahmet turk » aycicegi yagi » isvicreli bilim adamlari » zehir » mehmet ozyavuz » fuckable » 2 ekim 2008 fc metalist kharkiv besiktas maci » yilan » antonio lopez » miknatis adam