buyudu dilimde adin 

kapat
  1. gece gece yine geziniyor damarlarımda titrek bir sevda bekçisi

çizmelerinin tabanında can veriyor ay tozuna bulanmış peri kılıklı cadılar

sahi hangi haldi beni anlatan

maviye boyanmış umutlarıma parantez açan...

*
    #2958158 (ParaNtez, 06.02.2008 01:32 ~ 01:35)
  2. seni sevdiğimi hissetikçe büyüdüm...
    aşkınla büyüdüm. sana sahip olmak bu aşkı yaşamak büyüttü beni...
    sen gittin yalnızlığım büyüdü.
    seni ne kadar çok seversem her gidişinde de yalnızlığım her seferinden daha da büyük oluyordu.
    sen geri dönmemek üzere gittin.
    yalnızlığımın adını koyamadım.
    bu yalnızlık değildi. yıkılmaktı. kendi kendime büyüttüğüm boşlukta kaybolmaktı.
    her seferinde adın dilimde dahada büyüdü.
    yalnızlığım büyüdü, gözyaşımdaki adın da büyüdü her hıçkırıkta....*
    #2958168 (pacavraterbiyecisi, 06.02.2008 01:35 ~ 01:41)
  3. sana rastlamayacağımı adım gibi bildiğim bir şehrin her sokağına el ilanları astım.
    ok işaretleriyle kendimi attığım kuyunun krokisini bıraktım.
    efsunlu bir sözdü belki bir tılsım adın...
    "ben" denilen bir yokogluyoku bu gece bogazici denen kuyuya fırlattım...
    yok hicleştikçe buyudu dilimde adin...
    #2958171 (oyuncakdunya, 06.02.2008 01:35)
  4. değil midir ki bize acı çektiren şey bu?insanları gözümüzde büyütüyor,hak etmediği değerler veriyor,başımızın tacı ediyoruz,adı dilimizden düşmüyor,kalbimizde sevgiyle bezenmiş en güzel yerleri onunla doldurup,taştırıyoruz...yapalım iyi güzel..ama değecek,hakedecek insanlara bunu yapalım *
    #2958197 (psodomaki, 06.02.2008 01:38)

© 2008 - uludağ sözlük

buyudu dilimde adin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. buyudu dilimde adin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buyudu dilimde adin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran sevgili diyaloglari » bok renginden guzellik tahlili » tarihte bugun » izmir de kizlar tecavuz ediyormus » nereden aldin sorusuna istanbul demek » ben o eski ben degilim » erkek erkek diye duz duvara tirmanan abazan kadin » son haftalarin formda ismi » din subayi » pokemon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games