butters 

kapat
  1. south park'in ezik karakterlerinden biri. annesi ve babasi tarafindan sürekli cezalandirilir. ama hep de digerlerinin gazina gelip sacma sapan seyler yapmaya devam eder. gercekten kizdigi zaman professor chaosa dönüsür.
    (aftermath, 13.03.2006 06:59 ~ 07:11)
  2. cartman ile birlikte süper bir ikili oluşturduklarını düşündüğüm south park karakteri. cartmanın puştluğu ve de butters ın alıklığının mükemmel uyumudur beni mest eden aslında. cnbc-e karton butters verse 100 tane alabilecek butters aptallığına sahibim ayrıca. yok yok karton kesmez beni bu saatten sonra... yarından itibaren odamın ortasına heykelini dikicem ben bunun.
    (fütursuzca, 08.04.2006 03:00)
  3. leopold "butters" stotch. en sevimli south park karakterlerinden biridir, lakin iyi niyeti ve safligi yuzunden basina gelmedik kalmaz. butters a reva gorulenler yuzunden insanin south park senaristi trey parker i protesto edesi gelir.
    (muhtar, 30.05.2007 00:14)
  4. saflığı ve sevimliliği ile insanda yanaklarını sıkma isteği uyandıran south park karakteri.
    (dancerinthedark, 30.06.2007 12:23 ~ 12:24)
  5. titrek ve cok sevimli bir sese sahip olan, heycanlandiginda, uzuldugunde veya utandiginda ellerini birbirine surterek sirinotesi gorunen sari sacli minik south park karakteri.
    (splinter, 28.07.2007 00:11)
  6. south parkin sapsal sevimli karakteri,3*08 de ilk kez gorunuyor 5.sezondan sonra surekli oluyor.
    (bilgehan, 11.03.2008 16:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sozlukteki sevisme cilginligi » izafi » convers mi konvers mi converse mi cikmazi » taslanmis seytan » kendine yeni sevgili bulan eski sevgili » babalarin ilginc laflari » aclik kader olamaz » edremit in tarihi eserleri » buyuk britanya » spermler arasindaki diyaloglar » baslangicindan bugune heavy metal » hafif bir rampa » ssb » fikri saglar » che » filmlerden alinan dersler » benjcev » ttnet musteri hizmetleri diyaloglari » fettuccine » cmyk » iste eyle » yigit ozgur esprileri » procrastination » 302 s » turkiye de yasayip imam nikahini savunmak » fasist komunizm » the x files 2 » ki nin yazimi » puldusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa