bunu yapan ulkucu olabilir 

kapat

1. Farklı bir görüşü dillendiren ya da farklı bir kökene veya dine mensup olan insanların çoğu zaman maruz kaldıkları, aşırılık içeren milliyetçi düşüncelere saplanıp kalmış insanlardan sebeplenen şiddete tanık olunması ya da haberdar olunması akabinde; farklı düşünceye, kökene ve inanışa sahip olanlara karşı uygulanan şiddetin uygulayıcılarının, bundan önceki benzerlerini icra edenlerin kimler olduğunun biliniyor olmasından dolayı dillendirilecek olan ifadedir.

ulkuculerin neler yaptıkları ve kimleri hedef aldıkları herkes tarafından çok iyi bilinmektedir. Ülkücü kişisinin saldırganlığına hedef olmak için ulkucunun yaninda kurt gibi acim demek gerekmemektedir. Tek gereken, ülkücü gibi düşünmemek ülkücünün gazabına uğramak için yeterdir.

bunu yapan ulkucu olabilir ifadesine çok örnek verilebilir ama en iyi örnek için yurt genelinde bir dönem yaygınlaşmış olan linç girişimlerine bakmak yeterlidir.
    #3677286 (bluevelve, 17.07.2008 15:11)
  2. (bkz: bunu yazan bluevelve olabilir)
    #3677292 (tu kaka bana, 17.07.2008 15:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bunu yapan ulkucu olabilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bunu yapan ulkucu olabilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunu yapan ulkucu olabilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bunu yapan ulkucu olabilir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » dragic » seysi » hakan sukur un isvicre ye attigi gol » ne mutlu turkiye » nacaram » iuscivile » satanist evlat arif » bir entry yi birkac parcaya bolmek » taraf » deniz baykal tarzi entry girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cartman joins nambla » silik olur » cumaya gittim gelcem » firefox yerine explorer kullanan insan » dr no » turk tanrilari » ismail yk ali san benzerligi » kto » satis muhendisi » revolver