bunu bir filmde gormustum 

kapat
  1. iş uzerinde aksiyon yasamak isteyen sahsin sarfettigi cumledir..bakin bakin ne yapacam..manasina gelir..yalniz aksiyonun hakkini veremezse cok fecidir durum..bundan sonra maskeyle gezsindir..
    #329244 (BoHeMiaN, 08.06.2006 18:53)
  2. görülen filmin adının asla verilemediği,kişinin yaptığı saçmalığı yazık sinema sektörünü baoklayarak kendini akladığı vaziyet.
    #329319 (pafküf, 08.06.2006 19:19)
  3. her gördüğünü yapma arkadaşım. adı üstünde film di o. bir sürü kamera hilesi var, animasyonu var. zaten olayı yapanda bütün filmde izlediğin adam değil dublör.
    #375241 (JuanSebastianVeron, 26.06.2006 11:34)
  4. (bkz: dejavu)
    #1616879 (RaDaMeNT, 07.05.2007 12:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bunu bir filmde gormustum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bunu bir filmde gormustum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunu bir filmde gormustum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bunu bir filmde gormustum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » kahrolsun pkk diyenin linc girisimine ugramasi » filistin » cizgi filmlerde gorulebilecek sahneler » geri gelen mektup » iki bogaz koprusu arasini yurumek » ege universitesi sosyal bilimler enstitusu » ankara » oldboy » gulen hareketi » turquovadise » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » getiren goturen sagolsun » genclik neden bu halde » black widow » dul kari eksperi ceto » papagan » simit oynarken kaleden uzak bir yerde tikanmak » loja » velayet hakki » yalnizlik » amat