bu sene de hac kurban bayramina denk geldi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu sene de hac kurban bayrami na denk geldi
  2. yilbasinin kurban bayramina denk gelmesi
  3. salakligima denk geldi
  4. kurban bayrami nin yilbasina denk gelmesi
  5. yilbasinin kurban bayrami na denk gelmesi
  6. kurban bayrami nin hac mevsimine denk gelmesi
  7. besiktas in on sene cefa bir sene sefa laneti
  8. ramazan bayramina seker bayrami demek
  9. bu yil kurban kesemediysen ben sana kurban olurum
  10. erkek bebege iki kurban kiza bir kurban

© 2008 - uludağ sözlük

bu sene de hac kurban bayramina denk geldi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bu sene de hac kurban bayramina denk geldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bu sene de hac kurban bayramina denk geldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galatasarayin liverpoolun yedekleriyle ilgilenmesi » mis kofte » istedigime rol veririm istemedigime yol veririm » barisarock » besiktas in transfer politikasi » sarah jessica parker » 14 nisan 2007 cumhuriyet mitingi » eses26 » input output modeli » esas devlet genelkurmay a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci