bu entry kendini editleyecektir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. entry de kendini bulmak
  2. kendi kendini yok eden entry
  3. kendini intihar eden entry
  4. bu entry kendini imha edecektir
  5. entry okurken kendini jiletlemek
  6. sozluk kendini sorgulamaktan entry girmiyor
  7. bu entry sinde yazar kendini anlatmis
  8. kendini anlatan basliga mal mal entry girmek
  9. kendini entry girmek zorunda hissetmek
  10. ankete entry girmekten kendini alamamak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kose yazari » indiragandi » ne guzel guldun » just in time » muhasebe » dunyanin sokaklari » imhotep » malatya nin tarihi eserleri » erendira nin acikli oykusu » bir yabanci dil olarak giyinmek » ozgur sozluk » in tune » ingiliz gorgusuzlugu » bir allah bir fener bir de rus kizlar » ipodroz cikarmak » dedim komutanim bi siktir git » agizdan kan gelmesi » fenerbahce nin 100 uncu yil marsi » boro boro » nejat isler » impresario » teb » venusar blastoise charizard uclusu » elbistan in tarihi eserleri » fenerbahce nin 3 yil ust uste sampiyon olmasi » denizz » worms mayhem » getirmebenioraya » the slow kill in the cold a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa