bsg cay koy 

1. tanım: eğer londra da bir arkadaşınıza misafir olduysanız teklif edebileceğiniz önerme.

bsg = british safe green ( radyasyonsuz çay hane şu bakanın içtiği )

türkçe meali = bana british safe green cay koyarmısın ?

#1344641 (altobelli, 24.02.2007 23:46)
  2. (bkz: çay kalmamış abi)
    (bkz: oralet versek)
    #1523999 (altobelli, 13.04.2007 21:30)
  3. bir gemi adı, uzaklardaki bir gezegenden. hms gibi.
    #1524041 (kerizettin troleybus, 13.04.2007 21:37)
  4. (bkz: bi sktir git çay koy)
    #1550207 (fadetoblack, 21.04.2007 11:54 ~ 11:55)
  5. (bkz: ssg çay koy)
    #1550231 (tudor lodge, 21.04.2007 12:03)

© 2008 - uludağ sözlük

bsg cay koy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bsg cay koy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bsg cay koy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olmeden once izlenecek filmler » trinidad tobago milliyetciligi » evli bir kadinla yatmak » davidoff » ekim 2008 ankara ulasim zammi » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » cok guzel hareketler bunlar esprileri » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » nazli oksuz » hossik » bakireler ulkesi » sinan engin bilgisiyle istifa etti » mustafa denizli » izmir ekonomi universitesi » doomsday » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bostan » balikesir yurdu » subat » tanrinin egosu » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » kibir » ben hep kendime cikan bir yokustum » ihsan oktay anar » h h holmes » aktutun baskininda ergenekon parmagi » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » turkan soray » asagipinar tumulusleri » memati bakisi » aseksueller mi dover escinseller mi