bittin olm sen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bittin sen
  2. bittin oglum sen
  3. gittin ve bittin
  4. koyuna bayram arefesinde bittin sen demek

© 2008 - uludağ sözlük

bittin olm sen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bittin olm sen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bittin olm sen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cikista senlik var » suyunk » turbanlilarin peruk takmasi yerine biyik birakmasi » tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak » copten ekmek toplayan insanlar » bazi seyleri soyleyememek » sensizlik impossible » navlun » ocalana sayin teroriste dusman degil suclu demek » gunumuzde yasanan asklar » buyuk okyanus » kipcak » windows live spaces in copcatanlik islevi » babanin biyigi kesmesi » saw 5 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deniz konsimentosu » hatirlamiyorum » centre back » yavuz sultan selim » yumak » the idol » yildiz teknik universitesi » kuran in bestseller olamamasi » hazan » yedik ictik busbutun ustune ister bi tutun » ikinci abdulhamid » ders calismayan ogrenci » adnan menderes » 1000000000000000000000000000000000000000 » aysu ata