birinci tiyatro akademi sanat festivali 

kapat
  1. tiyatro akademi tarafından düzenlenen sözde tiyatro festivali.
    bir üniversite topluluğun düzenleybeileceği en kötü festival olacaktır. bir halk oyunu, bir dans ve bir oyunla yapılan şeye festival demek ne kadar doğrudur tartışılmaz bile.
    ama çocuklar sağda solda festival görmüş heveslenmişler bir şeyler yapacağız diye. yapsınlar bir zararı yok ama bunu kendi içlerinde yapmaları her zaman için daha olumlu sonuçlar doğurabilir. çünkü körpecik çocukalr bu yapılan cidden sanat festivali zannedip katılacaklar ve hayal kırıklığına uğraycaklar.
    birilerinin bunu engellemesi lazım gerekir diye düşünüyorum.
    aslında aziz nesin bu halk hakkında ve bu ülkede sanat yapanlarla ilgili tespitlerde bulunurken kendi adının kendi oyunlarnında böyle şeylere bulaşacağını düşünmemşişt bile.

her neyse biri sizi böyle bir yere davet ederse biraz düşünmekte fayda var diye belirtmek istiyorum. ama yinede siz bilirsinz.

not: söylemeyi unuttum galiba. düşünmekte cidden fayda var. gidin kahvede kağıt oynayın belki daha sanatsal bir faaliyet olabilir sizin için.*
    #3316305 (kendime donmeye artik cok gec, 25.04.2008 10:52)
  2. - şevket abi!
    + efendim necati!!
    - sence biz sanatçı mıyız abi?
    + nerden çıktı şimdi bu?
    - hiç abi öylesine sordum!!!
    + onu uludağ sözlükte bir yazar varmış o'na sormak lazım!!
    - peki abi sen nasıl istersen de, o kesin bilir mi ki acaba?
    + bilir o! o tam bir sanat eleştirmeni, aşmış bir kişiliktir!
    - hımmmm!!???
    #3316334 (ignorabimus, 25.04.2008 11:03 ~ 11:19)
  3. tiyatroyu ciddiye alan ve bu alanda bir şeyler ortaya koymaya çalışan tiyatro akademi'nin düzenlediği bir festival. sahne alan oyunları izlemek ve sonrasında yorumda bulunmak gerek diye düşünüyorum, sözde bir tiyatro festivali mi? yoksa gerçekten bir okul topluluğundan beklenenin üstünde bir tiyatro festivali midir? sonrasında karar vermek gerek, en azından emeğe saygı göstermek, sanat denen olguya saygı göstermek bunu gerektirir, önyargıları kırmayı gerektirir. tabi böylesine bir işe kalkışmak bir başarı iken bu işin üstesinden gelmek ise ayrı bir başarıdır, eğer bu festivalin uluslararasi istanbul tiyatro festivali havasında geçmesini bekleyenler varsa onca emeğe yazık ederler bu, bir öğrenci topluluğunun düzenlediği festival bunun farkında olmak gerek.
    #3316362 (ogzi, 25.04.2008 11:12)
  4. insaların fikirleriyle yaptıkları eylemler çok fazla çelişmez.
    bu topluluğun başındaki insaların hayata bakışlarını bildikten sonra bunla çelişir bir şey görmek çokta mümkün gelmiyor. ayrıca bugüne kadar ortaya koydukalrı oyunları bir kenara atmak o topluluğuda saygızılık olur.
    bu doğrultuda bugüne kadar yaptıkalrı işlere bakarsak bundan sonra ypacakalrının çok başarılı olacağınıu beklemek fazlasıyla iyimserlik.
    tabi ki tiyatroyla pek ilgilenmyen kişiler bu oyunalrı izledikleinde haz alabilirler lakin tiyatral olarak ortaya bir şey konmadığını fark edemezler.
    yinede umarım bundan sonra güzel oyunlar çıkartırlar bizde gider keyifle seyrederiz ama bugüne kadar yapılanlar bu doğrultuda değildi.

not: ayrıca biraz sakin olmak gerekiyor. sizi eleştirenlere biraz tahammülünüz olsun. o da olmayınca süper işler yaptığınız düşünüyorsunuz. sonra harcadığınız emeğe yazık.
    saygılar ve sevgiler kuzularım.
    #3316913 (kendime donmeye artik cok gec, 25.04.2008 14:25)
  5. gazi üniversitesi iibf de kurulu olan tiyatro akademi tarafından düzünlenen sanat festivalidir. gazi üniversitesini çeşitli festivallerde temsil etmiş olan bu topluluk artık kendi festivalini yapmak istemiş ve kolları sıvamıştır.
    http://www.gazi.edu.tr/duyurular/tiyatrofestival.jpg
    http://www.facebook.com/e...id=12234948957&ref=mf
    #3323561 (estel, 26.04.2008 22:52 ~ 22:58)
  6. azizname adlı oyunlarını beğeniyle izlediğim gazi üniversitesinin nadide topluluklarından biridir.
    #3375650 (olasiliksiz, 09.05.2008 15:37)

© 2008 - uludağ sözlük

birinci tiyatro akademi sanat festivali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. birinci tiyatro akademi sanat festivali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birinci tiyatro akademi sanat festivali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tiyatro ve ciplaklik » death note » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » fethullah istihbarat timi » ya ben aslinda hayata kiziyorum » buyuk okyanus » lucifer rising » askerlik » kirlisozluk » tarik tarcan » black metal » ilkokulda ilk cete olusumlari » pelin batu » i want to play a game » mentol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » acz ve fakr » nokia 2760 » shakespeare never did this » okula gitmeyince coken huzursuzluk » kocnet » del kano » rapper ninja » hayattaki tek hayali mercedesli koca olan kiz » seni seviyorum » 100 yil sonra bugun » koy enstituleri » schizo » kerem tuzun » peter stormare » veled i zina