bugün

3-4 senedir moda olan bir akım. gay üniforması değişiyor artık, gayler şıklıklarını keşfediyorlar, biraz erkeksi ve şık yanlarını.

bakın gazetelere. verilen pozlara bakın. gay kavramı nasıl değişti farkında mısınız?

yabancılar bu moda akımını keşfedeli çok olmuştu. ben küçükken ordaki gaylerin giydiği takım elbiselere bakardım. şimdi bakıyoruz, türkiye yeni giriyor bu akıma. gazetelerde takıl elbiseyle poz verenleri görüyoruz. ne kadar şık.

bu takım elbiselerin özelliği parlak olmaları sanırım. tek renk olmaları, koyu renk ve parlak. cırt kemerler, fularlar yok artık. takım elbise var.

hiç vermek istemediğim bir örnek var karşımızda. vermeyeyim diyorum, boşverin. bakın gazetelere, takım elbiselileri - kimin ne olduğunu ayırt edebilirsiniz. genelleme değil bu- göreceksiniz.
-suit up!

barney stinson*
herkes istediğini giysiyi giyebilir. erkek için bir zerafet göstergesi olan takım elbiseyi bir gay üniforması olarak nitelendirmek çok kötü sonuçlar doğurabilir.olaya şu açıdan bakılmalı. belkide gay dediğiniz kişiler (gerçekten gay iseler) erkekliklerini keşfetmiş olabilirler. keza bütün liderler takım elbise giyer.

(bkz: yazmamış sıçmış)
(bkz: atatürk)
gay'lerin, erkeklerden hoşlanmak için kadına benzemelerine gerek olmadığını fark etme süreçleri sonucunda ortaya çıktığını düşündüğüm durum ve bence çok şık.

gay'ler de erkektir ve bu kimliklerine sahip çıkmaları gerekmektedir.

bir erkekten hoşlanmak için kaşlarını almak, takı takmak, makyaj yapmak, memelerinin olması, kalçalarının geniş olması, kadın gibi giyinmek vs. gerekmemektedir.

ha eğer bu gay arkadaş şu saydıklarımı gerçekten istediği için yapıyorsa o zaman saygı gösteririm, kendi tercihidir.

benim kastettiğim, kadın görünümlü bir kadının bir erkekten hoşlanmaya ne kadar hakkı varsa, erkek görünümlü bir gay'in/erkeğin de o kadar hakkı vardır. gay'lerin de bunun bilincinde olup; kendini kasmaması, kendisi olması, olduğu gibi görünmesi bence en güzelidir.