bir elin nesi var iki elin muzik seti var 

kapat
  1. ilkokulda yapilan gubudik espirilerden bir tanesi. bu tip lafi söyleyen kişi o vakitler pişmiş kelle gibi sırıtır ve ehe ehe orjininden güler idi.
    #2597149 (mulayim, 16.11.2007 16:05)

© 2008 - uludağ sözlük

bir elin nesi var iki elin muzik seti var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir elin nesi var iki elin muzik seti var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir elin nesi var iki elin muzik seti var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» derin sozluk » radyo sol » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » yaran diyaloglar » dexter » ricardo diaz » tengellemek » piercing » hayattan vazgecmemek icin bir neden » galatasaray sevgisi » gogol » turkiye » system error » umut surdukce » kutu kaldirmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gelecegin bi yuzyil sonrasi » facebook ortaklarinin ayrilmasi » pkk li da olsa insan insandir » kurtlere pislik uretiyorlar demek » kelebek etkisi » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » kadilarin basarisiz olusu » i love you zico » muslugu actim tipasini taktim » guns n roses » hayattaki kucuk mutluluklar » sevgiliye verilebilecek en guzel hediye » taze gelin » zirvalamak » evlenince bir cift ayakkabi mi olacagiz