bir biskrem karsiliginda avrupa birligine girmek 

kapat
  1. mümkün olabilecek olaydır.

yetkili: efendim, son zamanlarda gösterdiğiniz çabaları memnuniyet ve takdir ile izlesek de, henüz insan hakları ve kopenhag kriterleri konularında çok büyük eksikleriniz olduğunu üzülerek farkettik. bu nedenle müzakere tarihini veremiyoruz malesef..

apo: hişşt sayın başbakanım, fısır fısır fısır fısır fı...

rte: olur mu lan.. olur olur... hmm.. peki ya bir biskrem versem?

yetkili:... şimdi mi?

rte: yarısı şimdi yarısı müzakerelerden sonra..

yetkili: anlaştık. salı günü ülkenizden 5 adam seçip gelin, halledelim işinizi.

rte: hehehe
    #2226125 (double cross, 30.08.2007 00:19)
  2. gerçekleşmesi imkansız olan hede. zira biskremi üreten fabrikaya sahibiz ve hatta bu fabrikanın sahiplerinden biri avrupa birliğine girmek için en çok el ayak öpen kişilik olmasına rağmen * hala avrupa birliğine bir girmişliğimiz yok. ve inanır mısınız ''birine bakıp çıkıcam abi'' diyebilmişliğimiz bile yok. *
    #2231860 (yagmurda islanan kedi yavrusu, 30.08.2007 22:32)
  3. değil biskrem, bütün bor madenlerini verseniz yine de bizi ab'ye almazlar demeye çalışan başlık.
    #2231910 (fosiladam, 30.08.2007 22:40 ~ 22:41)
  4. (bkz: bi biskrem karşılığında saçmalamamak)
    #2231916 (falso, 30.08.2007 22:41)
  5. gerçeküstü bir fantezidir. ama düşüncesi bir hoştur. =)
    #2231922 (WoLF, 30.08.2007 22:42)

© 2008 - uludağ sözlük

bir biskrem karsiliginda avrupa birligine girmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir biskrem karsiliginda avrupa birligine girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir biskrem karsiliginda avrupa birligine girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» negura bunget » star wars » ne sagciyim ne solcu futbolcuyum futbolcu » aklini kullanan gerizekali » stennlord » equinox » kastetmek » bursasporum com » kerpic kerpic ustune kurdum binayi » google servisleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games