bir bilsen seni ne kadar sevdigimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben seni seni sevdigimi soylemeyerek seviyorum
  2. ben seni sevdigimi
  3. seni ne cok sevdigimi
  4. seni seviyorum bilsen hergun iciyorum efes pilsen
  5. bir gun seni sevdigimi anlarsin
  6. seni sevdigimi seversin
  7. seni sevdigimi unut
  8. seni sevdigimi fark ettim
  9. seni neden sevdigimi bilmiyorum
  10. ben seni kac kere sevdigimi unuttum

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» guldur gul » hayalleri ertelemek » preteen deathfuck » kralice ziyaretinin sirri » ucu ceyrek gece yonu » no woman no cry » hayko cepkin i ilk kez gormek » sensin o » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » black metal suicide » probis » gay hakem » laodikeia » reklama giren filmin geriden baslamasi » yok boyle birsey » marcel proust » krematoryumu zabitanin basmasi » hop osurup hop kalkmak » styx » 16 mayis 2008 eskisehirspor diyarbakirspor maci » saadetin istirap cekmek oldugunu ben kesfettim » anlattikca yalnizlasmak » annenin masa ustune birakabilecegi notlar » cehennetl » yaran ayarlar » a bout de souffle » veli toplantisi » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » tom waits a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa