bir ben bilirim 

kapat
  1. her çile çekenin her dert yananın sarf ettiği sözdür. seversin bir sen bilirsin aç kalırsın bir sen bilirsin. pek rastlanmamıştır ki" neşeli anlarıda bir ben bilirim" diyene. bildiğimiz; dert, dert, dert...

(bkz: bir ben bilirim, bir de ağzı var dili yok diyarbekir kalesi)
    #2252746 (lost control, 03.09.2007 05:32)
  2. (bkz: yaşayan bilir)
    #2252753 (bohembebek, 03.09.2007 05:36)

© 2008 - uludağ sözlük

bir ben bilirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir ben bilirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir ben bilirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» can yucel in universite gencliginde yeri ve onemi » tahir kiran vs aziz yildirim » subtle butt » beyinsiz » atarax » kanla abdest alanlar » rock kliplerinde cinsel obje olarak kadin » gaziantep » yari ciplak ya da ciplak uyumak » dilber hala » yolcu yolunda gerek » teknoloji ile milleti soyma yontemi » dewe » futbol takimlarina lakap takmak » kiyamet gunu okula canta goturen ogrenci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir vampirin gunlugu » demokratik kirim kongo kanamali cumhuriyeti » turban » buyumus de kuculmus » fuckable » yaratici fenerbahce taraftari » sevgili olarak ilk bulusma » pilotmont » hamilelik » abdullah ocalan » sahibiye medresesi » anti klise timi » benzin fiyatlarinda 10 kurus indirime gidilmesi » uludag sozluk un sevgili klonundan basliklar » servet cetin