bilim insanina arto kadar deger vermemek 

kapat
  1. tamamiyle yanlış bir önermedir. onlara verdiğimiz değeri de uçaklarını düşürerek gösteriyoruz bugün bir uçak düşürmek kaç para haberin var mıı diye sorarlar adama. gözardı etmemek gerekir bunları.
    #2797422 (yamukprensesvekedicuceler, 06.01.2008 06:30)
  2. kıymet bilmemezliktir kelimenin tam anlamıyla. ondan sonra da vay efendim, niye beyin göçü oluyor ? ara, ara ; belki bulursun!
    #2797423 (aciyagulmek, 06.01.2008 06:33)
  3. bu gibi durumlarda toplumun asıl isteği olan şeyler önemlidir. toplumun büyük bir kesiminin cahil olması ve dine ve bilimden daha çok önem vermesi bunun nedenidir. arto bir ürün olarak toplum tarafından televizyon ve eğlence mekanları sayesinde çok talep görmesi ve satın alınması, kapitalist sistem yüzündendir. sistem cahilleri sırf cahil kalması için çalışırken. bilim ve özgün sanatla uğraşanların alanı kısıtlı kalması, genel halkın eğitim seviyesi ile alakalıdır.
    #2797446 (yat yat yat ahlak polisi, 06.01.2008 07:06)
  4. (bkz: bir değer verme ölçütü olarak arto)
    #2797460 (aciyagulmek, 06.01.2008 07:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bilim insanina arto kadar deger vermemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bilim insanina arto kadar deger vermemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilim insanina arto kadar deger vermemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bilim insanina arto kadar deger vermemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» maymunlar alemi » transient global amnezi » ronnie wood un 18lik ekaterina ivanov a kacmasi » ne zaman oleceksin » ehliyetsiz araba kullanmak » cinsel organindan nefret eden insan » yasemin goksu » fransiz erkek isimleri » ataturk un dedesi » karanlik dis cepheli ingiliz evleri » camici yaylasi » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » canimi acitiyorsun » ktunnel » conime exe » ders calisma muzikleri » sidika » dejavu » 70 milyonun onunde koca arayan kapali kadinlar » 44 luk magnum » heat comfort » yol gecen hanina donmek » flutter » noite » dayak yemekteyiz » minik mavi porsuk » tololo » turkpa » fomer » gunun sozu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » huseyin uzmez » mesaj yazmak » everton fc » essegin bile bir seyleri anlamasi » tuvalete kardesle birlikte gitmek » spit it out » jikase » bilkent universitesi tiyatro klubu » d4 » sozluge msn den daha fazla deger veren yazar