bilgi birikimi 

kapat
  1. kişinin almış olduğu eğitim, öğretim, terbiye, yaşamış olduğu deneyimlerle oluşan bilgi yığılması, toplanması, birikimi.
    #224892 (asiti kaçmış kola, 09.05.2006 17:18)

© 2008 - uludağ sözlük

bilgi birikimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bilgi birikimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilgi birikimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 90 larin sonunda 2000 lerin basinda cocuk olmak » pierre mardin » seruven » james connolly » furion » erkeklerin kizlardan msn isteme sebepleri » sonbahar » bu siteye erisim engellenmistir » agir misafir » tengellemek » 2 yasindaki cocukla muhabbet etmek » kemal unakitan in sozluk moderatoru olmasi » riddick » yeni baslayanlar icin turist rehberi » korkmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » raki » seyh sait isyani » erich fromm » bayrak yirtmak » akademik uyari » insanin kendine yakisani giymesi » camiye gitmek dururken evde anime izleyen cocuk » piri reis denizcilik universitesi » we gonna feel it » pablo escobar » marti etinden doner yapmak » 5 ekim 2008 sozlugun tiklim tiklim olmasi » turk kiziyla ilgili sikko tanim bulunmayan sozluk » ynglan » kizkaciran damat