benim sirinledigimi sen de sirinledin mi 

kapat
  1. sirinler'in kendi aralarında oluşturdukları alt kültürün parçası olan cümlelerindendir.
    benim gördüğümü sen de gördün mü anlamına gelir.
    #41095 (cikarinbeniburdan, 27.01.2006 17:22 ~ 26.02.2006 15:25)
  2. insanın kafasını bulandıran paradokslara sokan paralize eden bi cümle.
    noluyo yav neyi şirinlediniz kim kimi şirinledi şirin kim.
    bunlar fazla mutluluk ve huzur yüzünden toptan uçmuş, ya da orman havası çarpmış o mavi beyinlerini.
    burdan hepsini en şirin dileklerimle şirin günler şirinliyorum, allah akıl fikir şirinlesin size.
    tövbe tövbe.
    #89229 (undeuxtrois, 26.02.2006 16:46)
  3. (bkz: donnie darko)
    #89230 (plug in baby, 26.02.2006 16:47)
  4. sadece "benim gördüğümü sen de gördün mü" anlamına gelmeyen bunun dışında birçok anlamı ifade eden şirince bir cümle. örnek olarak;

benim düşündüğümü sen de düşündün mü ?
    benim yaptığımı sen de yaptın mı ?
    benim yediğimi sen de yedin mi ?

(bkz: daha gider bu)
    #89291 (dogos, 26.02.2006 18:11)
  5. düşündükçe insanı daha da dellendiren cümle
    yazdım demin hala hırsımı alamadım
    hele de bu saatte ben dijital çalışırken şirinlerin kimbilir yine ne şirinlikler şirinlediğni düşünüyorum da
    hiç şirin diil
    #89851 (undeuxtrois, 27.02.2006 02:39)
  6. sözlüğün noktalama kısıtlılığı nedeniyle anlamakta zorluk çektiğim ama bir zamanlar çok sevimli bulup ilgiyle izlediğim büyüyünce sosyalizmin bir parçası olduğunu öğrenip biraz soğuduğum ama zap yaparken çıkarsa yine aynı boş kafayla izlerim dediğim çizgi kahramanların sarf ettiklerinde çok da umursamadığım cümleleri, abur cubur söz.
    #92833 (shrek, 28.02.2006 20:47)
  7. (bkz: benim sinirlendiğimi sen de sinirlendin mi)
    (bkz: yaran yanlış okumalar)

(bkz: tövbe tövbe)
    #2039775 (postsoul, 30.07.2007 19:52)
  8. "aaaa, aşkol, şirinlemem mi!...." dedirten cümle.
    (bkz: benim sinirlediğimi sen de sinirledin mi)
    (bkz: ne gibi?)
    (bkz: yaran yanlış okumalar)
    (bkz: aynı fikirdeyim)
    #2039862 (aksam vakti bir kadeh sarap, 30.07.2007 20:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim sirinledigimi sen de sirinledin mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim sirinledigimi sen de sirinledin mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim sirinledigimi sen de sirinledin mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim sirinledigimi sen de sirinledin mi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » deniz feneri » hayvanlarin en guzeli » bekarete onem veren insanlar dernegi » daglar daglar » kader yalnizi » bozmasi cok zevkli olan guzellikler » hamas » kopek » sozluk bana oyuncak bul lan allahsiz » valpolicella » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tuketicinin korunmasi hakkinda kanun » koy yeri » sevisirken kalp krizi gecirmek » huseyin avni danyal » anneyi hayran birakan arkadas » evreni kumbeti » straightaway » leblebi tozu taso su tabancasi meybuz » cozy powell » abisi bekarken erkek kardesin evlenmesi