ben kisaca fd 

kapat
  1. feridun duzagac ın kendini tanımlama metodu.
    kısa ve öz...
    hatta öyle kısa ki yok gibi.
    demek ki yokmuş gibi hissetmiş kendini...

- gel tanışalım önce ben kısaca s.l.

yada

- selam ben lamasına
    sıçtırtma lamasına....

başı ile sonu birbirinden habersiz, bir garip entry oldu bu yahu...
    romantizmle başlayıp dalga ile devam etmek suretiyle saçmasapan bitti.
    (bkz: olsun)
    #430350 (sıçtırtma lamasına, 16.07.2006 03:27)
  2. gel tanışalım önce ben kısaca fd
    ama sen bana uzun uzun fashion designer de şeklinde bağlantı kurduğum feridun düzağaç şarkısından bir bölüm.
    #1781292 (fashiondesigner, 17.06.2007 18:26 ~ 18:27)
  3. öss döneminde ke$fettiğim feridun'un sayyesinde fdd yayınlarına -sırf salaklık olsun diye- ilgimi alakamı arttırmı$tı. bir adet fizik test kitabı almı$tım "sen kısaca fdd" diye saçmalamaktaydım. kitap geçen gün elime geçti bir baktım yarısını bile çözememi$im -konu anlatımlı kitabım vardı güvenderin o da bo$tu- $a$tım vallahi fizikten 2 yanlı$ gerisini doğru yapabilmi$ olmama. kendi kendime nazar değecem $imdi.*
    #1781331 (sidikli, 17.06.2007 18:35)
  4. Günümüzde sigortacılara verilen yeni isim finansal danışmanın kısaltmasıdır ki bu sektördekiler bu geyiği bıkmadan usanmadan sürdürür.
    #2402953 (asly gibidir, 30.09.2007 02:13)
  5. fd ala ala bu notla kendisini özdeşleştirmiş ve tanımlamaya başlamış öğrencinin, kendisini tanıtma biçimi.
    #3556098 (serbest radikal, 19.06.2008 00:01)
  6. "oldu aq" diye cevab verilesicesidir.

bir espri yaptım yaptım hayatım değişti.
    #3556142 (Kechi, 19.06.2008 00:09)
  7. (bkz: hd iskender) *
    #3558161 (sarabin dibindeki aci tat, 19.06.2008 16:40)
  8. uzun bir sure ben kısaca fe-ri-de diye zannettigim sarki sozu...
    kucucktuk ama o zamanlar dayisi. bilemedik.
    #3558216 (amaaslihepiyiydi, 19.06.2008 16:48)
  9. floppy disk in kendisini tanitma sekli.
    #3558227 (revolter00, 19.06.2008 16:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben kisaca fd başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben kisaca fd ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben kisaca fd nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben kisaca fd. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » levis marka yesil parka » ancuez » 23 » def leppard » cagatay yolda » insan sarrafi » kale seyahat » top sabri ye gelince daga tasa bakmak » the boondock saints » gemlik sporlu olarak niyazi den patlama beklemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » la code civile » 7 aralik 2008 trabzonspor kocaelispor maci » agla erkegim agla » kent turizm » bmw x6 » haydar akin anadolu meslek lisesi » philipp lahm » kurtlar vadisi aforizmalari » metro turizm » anelia