ben keder uretir dert yaratirim 

kapat

1. müslüm gürsesin aşırı ağlak ve bir okadar bunalım şarkısıdır kendileri. gereksiz derecede kasvetli olan şarki aleme ibrettir her sözüm sazım şeklinde devam eder gider. ama orada da bitmez akabindeki şarkıdaysa zatı şahaneleri müslüm paşa ne olur bir başkasına umut verme aşkından ben sensiz yaşayamam ölürüm kahrımdan diyerek, hem acındırmaktadır kendini hem de aba altından deynek göstererek ben burdayim bak benim olman lazim ya isteyerek gönlünce gel yada ben getirmesini bilirim demeye çalışmaktadır.
    #2971096 (amidamaru, 08.02.2008 14:14 ~ 14:15)
  2. ne yazar isimli güzide şarkının içinde geçen bir mısradır. şarkının güftesi cemal safi'ye aittir. bu mısra ne şarkının ne de şiirin adıdır.
    #3385741 (bonkor banker, 12.05.2008 00:25)
  3. (bkz: öğrenilmiş çaresizlik)
    #3385751 (HicbirSeyGorunduguGibiDegildir, 12.05.2008 00:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben keder uretir dert yaratirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben keder uretir dert yaratirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben keder uretir dert yaratirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben keder uretir dert yaratirim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » abdullah ocalan a alternatif hapis arkadaslari » bir » daglar daglar » fununa ermek » civik bilgisiz turk gencligi » devrimciler » fv illertissen » bandirmaspor » new york knicks » askim bunu ben senden ogrendim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » zorunlu secmeli ders olarak yalnizlik » beyaz atli prensler ve peri kizlari » diversion inisler » beni sev essek » ben orijinalim ulan » huseyin burge » senin agzini yuzunu sikerim orospu cocugu » tofas kus serisi » aytug » hellori hazretleri